Design modern cu un singur element

02-11-2016 / Blog amenajari living

Livingul casei voastre poate avea un aspect nou cu ajutorul unui singur obiect. Dacă vă doriți ca în fiecare anotimp, livingul să îmbrace o haină nouă, alege un obiect special. Amenajați livingul așa cum vă doriți în ton cu vremea de afară.

Un obiect special

În living puteți avea orice obiect special doriți. Nu este o sarcină simplă, dar nici imposibilă. Trebuie să găsiți punctul central al încăperii și concentrați-vă asupra lui. Dacă nu vă hotărâți la unul singur, atunci puteți alege mai multe obiecte. Gama este foarte largă și nimic nu vă oprește să alegeți începând de la veioze, tablouri până la mobilier, covoare, mese de dining, de cafea sau chiar scaune.

Ce obiecte alegeți?

Dacă aveți un șemineu în living, atunci acela este punctul central al încăperii. Un obiect special poate fi un fotoliu colorat și confortabil așezat chiar lângă șemineu. Acest obiect oferă liniștea și relaxarea de care aveți nevoie dar și schimbarea mult dorită. Puteți achiziționa un fotoliu nou sau puteți îmbrăca unul vechi cu materialul preferat.

Un alt punct central al livingului poate fi zona de luat masa. Masa de dining și scaunele atrag atenția mereu. Așa că puteți schimba scaunele cu unele colorate și păstrați masa din lemn sau din sticlă.

Covorul din living, fie el și foarte mic schimbă aspectul total. Chiar dacă aveți parchet sau gresie porțelanată, un petic de covor este mereu estetic. Pentru că livingul este zona de intacțiune socială, faceți din acesta cel mai special loc din întreaga casă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.