Covorul din lemn, o noutate pentru casa

27-09-2016 / Blog amenajari living

Chiar dacă vi se pare imposibil, există covorul din lemn pentru casă. Este cel mai nou element de design interior și nu multe persoane știu de existența acestui covor. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea livingului.

Covorul din lemn

Covorul din lemn are aceleași proprietați ca un covor normal. Aceasta se poate rula și se poate strânge de câte ori doriți. Acest covor se potrivește de minune în casele cu design rustic. În livingul unde este și un șemineu, acest covor schimbă întreg decorul.  Covorul din lemn conține 90% și restul de 10 procente reprezintă poliuretan. Poliuretanul se obține prin polimelizarea unor compuși chimici cu glicoli, ce se folosesc la fabricarea materialelor plastice sau a lacurilor. Fâșiile lungi de lemn sunt îmbinate cu poliuretan.

Înlocuiți covorul din living

Covorul din lemn se potrivește livingului mare, unde este dificil să țineți un covor normal mereu curat. Grosimea unui covor din lemn este de 6 mm. Greutatea este una foarte mică. Folosind un covor din lemn, scăpați de momentele în care vărsați un pahar de vin pe covor. Acest tip de covor este ușor de șters și de întreținut.

Lemnul, materialul îndrăzneț

Multe persoane vor să iasă în evidență prin designul casei și aleg accesorii nonconformiste. Lemnul accentuează amenajările chiar dacă este bucătărie, dormitor sau living. Dungile simple ale covorului din lemn oferă un aspect exclusivist covorului. Lemnul face mereu senzație când vine vorba de design interior. Covorul din lemn deschide noi posibilități de design.

Mai multe modele

Covorul din lemn poate fi din: mesteacăn, stejar, nuc. Acest tip de covor se poate integra ușor cu întreg decorul din încăpere și cu stilul ales. Amenajați livingul cu ajutorul covorului din lemn pentru a da o notă aparte.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.