Ce culori se poarta in 2017?

11-10-2016 / Blog amenajari living

De la an la an tendințele în materie de Home Design se tot schimbă. Se pare că anul 2017 vine cu idei inovative gata de pus în practică. Noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul așa cum vă doriți.

Tendințe 2017

Natura are un cuvânt de zis când vine vorba de design interior, deoarece tendințele anului 2017 pun accentul pe valori umane și prospețime. Anul 2017 aduce zece culori diferite dar una este cea mai reprezentativă. Nuanțele care se regăsesc sunt:  nuanţe de albastru, verde pastel şi o serie de tonuri calde, între roz pal şi roşu puternic. Înspirația vine vin prospețimea aerului de munte și din căldura soarelui.

Culorile sunt calde, luminoase, vii, aprinse, dar liniștitoare în același timp. Primăvara proaspătă și vie este principala sursă de inspirație.

Natură veselă

Primăvara aduce cu ea copaci verzi și bogați, flori vesele, ape limpezi și un soare care arde timid. Chiar dacă acest anotimp aduce o paletă largă de culori, una singură este în prim-plan și anume Pink Yarrow, deoarece în luna ianuarie a anului 2017 se decide dacă această este câștigătoare. Este vorba despre o combinație între galben și roz, o culoare festivă inspirată din natură.

Idei pentru living

Dacă anul 2016 a venit cu roz și albastru ca inspirație pentru specialiștii în design interior, se pare că în anul 2017 vom avea o singură nuanță și anume Pink Yarrow.  Această nuanță este perfectă pentru living.

O canapea în această culoare este o alegere bună și tinerească. De asemenea, pernele le puteți alege în această nuanță, covorul, obiectele de decor precum: lumânările pafumate, vazele, scaunele, măsuța de cafea. Jucați-vă cu imaginația și alegeți să îmbinați nuanțe pentru un decor inedit.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.