Alegeti fototapetul pentru living

24-10-2016 / Blog amenajari living

Dacă vă place să fiți mereu aproape de natură sau de locurile pe care le-ați vizitat în vacanță, atunci trebuie să aveți în living fototapet. Această idee este aleasă de multe persoane pasionate de o atmosferă boemă. Noi vă oferim idei pentru amenajarea livingului.

Ce este fototapetul?

Dacă nu vă doriți doar o vopsea banală în living, puteți alege fototapetul. Acest tip de finisaj vă schimbă aspectul încăperii. Fototapetul reprezintă o opțiune modernă pentru amenajarea casei. Acest fototapet presupune  imprimarea unei imagini de mari dimensiuni. Avantajul este că fototapetul poate fi aplicat și pe alte suprafețe nu numai pe pereți. Se poate imprima absolut orice imagine începând cu peisaje până la imagini din natură. Puteți trimite o imagine către site-urile din acest domeniu și puteți avea peisajul pe care îl doriți. Livingul vostru o să fie de vis!

Cum aplicați fototapetul?

Aplicarea tapetului necesită intervenția unor specialiști. Dacă vă pricepeți să puneți fototapetul și ați mai pus și în trecut, atunci puteți să vă descurcați doar cu ajutorul unor prieteni. Pentru a aplica fototapetul aveți nevoie de atenție, deoarece aceasta nu trebuie să prindă aer. Pereții trebuie pregătiți și este un proces important. Suprafața unde aplicați fototapetul trebuiesă fie perfect dreaptă. 

Ce buget trebuie avem?

Investiția este semnificativă pentru achiziționarea unui fototapet, mai ales dacă aveți o suprafață mare pe care vreți să o acoperiți. Dacă apelați și la specialiști, costurile cresc. Totuși, fototapetul reprezintă o soluție accesibilă dacă aveți suprafețe decente de acoperit.

Fototapetul rezistă în timp, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Alegeți cel mai frumos peisaj pentru casa voastră și amenajați astfel încât să vă simțiți bine în propria locuință.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.