Alegeti coltarul perfect

14-11-2016 / Blog amenajari living

Cu siguranță vă doriți să aveți cel mai frumos și mai impunător living. De aceea, alegerea colțarului perfect v-a dat bătăi de cap. Noi vă propunem câteva idei pentru a amenaja livingul  așa cum vă doriți.

Colțarul din living

Dacă vă doriți să reamenajați livingul și vă doriți un colțar nou, atunci trebuie să luați la pas magazinele cu mobilă. Colțarul reprezintă piesa de rezistență dintr-un living. Oricine pășește în această încăpere, observă impunătorul colțar. Cu ajutorul acestei piese de mobilier, puteți schimba aspectul întregii încăperi.

În living există suficient spațiu pentru a amenaja un colțar. Îl puteți accesoriza cu perne colorate și poate arăta extraordinar.

Ce trebuie să știți

Înainte să plecați în căutarea colțarului perfect, trebuie să țineți cont de locul unde se va afla conțarul. De aceea, trebuie să știți că există colțare în formfă de L, de C și colțare extensibile. Un colțar este o alegere bună, deoarece este confortabil, estetic din punct de vedere al designului și ușor de întreținut.

Trebuie să mai țineți cont de cât de mult este folosit acest colțar și la ce servește. Dacă doar vă odihniți la un film sau dacă sunt persoane care dorm pe acest colțar.

Țineți cont de culorile pe care le aveți în living atunci când alegeți colțarul. Aceasta trebuie din punct de vedere cromatic să se încadreze în peisaj.  Nuanjele de bej, gri, crem, maro sunt nuanțe neutre și se potrivesc în orice living. Alegeți și accesorile potrivite pentru a pune în valoare colțarul, dar și întreg livingul. Dacă vă plac culorile tari, atunci puteți alege nuanțe puternice și moderne de albastru, verde, roșu, galben sau mov.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.