Alege canapeaua potrivita pentru living

23-08-2016 / Blog amenajari living

Când vine vorba de amenajarea livingului, canapeaua este piesa centrală a acestei încăperi. Canapeaua trebuie aleasă cu grijă pentru a se potrivi cu întreg decorul. Aceasta este folosită de toți membrii unei familii mai ales când vizionați un film. Pentru confortul tuturor celor din casă, trebuie să alegeți canapeaua perfectă pentru locuința voastră. Astăzi vă oferim sfaturi pentru a alege canapeaua pentru living.

Modele și culori

Alegerea canapelei se transformă de cele mai multe ori într-o provocare, deoarece sunt foarte multe modele și culori. Parcă toate vă plac și toate se potrivesc, dar una singură este potrivită pentru living. Țineți cont de culoarea canapelei. Sfatul specialiștilor este să alegeți culori cât mai neutre. Culorile neutre se asortează mult mai ușor cu alte tonuri de culoare, mai ales dacă doriți să asortați canapeaua cu perdelele, cu covorul sau cu pernele. Dacă totuși vă plac culorile tari, încercați să nu mai adăugați alte culori puternice. Este suficient să aveți canapeaua colorată în living. Optați pentru nuanțe de bej, alb sau galben pai pentru perdele și covor.

Cât despre model, puteți alege o canapea cu mânere detașabile sau cu mânere fixe. Mai mult, țineți cont de calitatea stofei din care este realizată tapiseria. Puteți alege o canapea din piele ecologică.  Chiar dacă este din piele ecologică sau din material textil, alegeți o canapea rezistentă și bine confecționată. Mai mult decât atât, alegeți o canapea care se poate curăța ușor, deoarece este o achiziție pentru viitor.

Confortul contează

Mai întâi mergeți prin magazine și testați câteva canapele pentru a găsi modelul potrivit. Țineți cont de spătar, dacă este extensibilă sau nu, dacă are un spațiu de depozitare sau nu. Salteaua contează la fel de mult, deoarece ea redă gradul de confort.

Spațiul de depoziare

Dacă nu aveți unde să depozitați pernele și lenjeriile, spațiul de depozitare al canapelei este ideal. Foarte multe persoane nu dispun de un spațiu de depozitare în locuință. De aceea, se bazează pe spațiul oferit de canapea. Acest tip de canapea este potrivit pentru living și pentru păstrarea pilotelor de iarnă și nu numai.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.