Accente minunate pentru peretii din living

28-12-2015 / Blog amenajari living

Livingul este camera în care petreci timp alături de familie, prieteni, dar și singur. Suficiente motive pentru care să acorzi o atenție deosebită procesului de amenajare a livingului. Rezultatul final ne dorim să ofere o atmosferă plăcută pentru întreaga familie, cât și pentru oaspeții ce trec pragul casei noastre.


Piatră decorativă


Dacă până de curând te-ai mulțumit cu un aspect al pereților cât mai simplu, acum simți nevoia unei schimbări. Înlocuiește pereții albi cu cei texturați. Dintre multitudinea de oportunități decorative, am ales piatra. Este un pas important către transformarea livingului într-unul cu design atractiv, ce include pietre sau plăci decorative pentru pereți.


Living primitor


Știam că vei avea nevoie de inspirație, de aceea am venit cu ea direct de la sursă. Specialiștii în home design ne prezintă idei decorative pentru accentuarea pereților într-un mod creativ. Creează-ți spațiul perfect de relaxare în care toată lumea este bine venită Un living primitor poate fi rezultatul combinării perfecte dintre mobilier și restul decorațiunilor interioare.


Pereți în stil artistic


Un living sofisticat cu o amenajare bine pusă la punct ce îți taie răsuflarea. Poți construi un perete întreg din pietre sau dale, de dimensiuni mai mici sau de dimensiuni mai mari. Acesta va fi punctul focal din camera de zi. Pereții ornați cu elemente din pietre oferă un stil artistic încăperii, fiind mult mai interesanți vizual decât majoritatea modalităților decorative. La prima vedere pare ceva ieșit din comun, dar este bine de știut că se integrează perfect în aproape orice stil de amenajare interioară a livingului.


Șemineu și TV


În proiectarea peretelui poți lua în considerare construirea unui șemineu. Se va potrivi de minune texturii regăsite pe suprafața zidăriei. Fiind peretele cu accent al livingului, tot aici poți monta și televizorul. Restul pereților din living vor fi rezervați pieselor de mobilier masive: bibliotecă, fotolii, canapea.


Candelabru cu efect


Un mobilier din lemn alăturat unui perete decorat cu piatră este o combinație perfectă. Astfel creezi o atmosferă confortabilă și primitoare pentru întreaga familie, dar și pentru musafiri. Nu uita de candelabru, ce poate împrospăta designul livingului dintr-o singură mișcare. De asemenea, șemineul joacă un rol important pe care nu ar trebui să îl neglijezi.


Sursa foto: fantasticviewpoint.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.