5 modele de living-uri moderne pentru confortul familiei tale

14-12-2016 / Blog amenajari living

Suntem deja la jumătatea lunii decembrie, o lună de sărbătoare, plină de emoții și cadouri. Împreună cu cei de la Elvila, am decis să vă propunem câteva idei de living-uri moderne, unde vă puteți petrece serile festive și nu numai, alături de cei dragi.

Știm că amenajarea livingului este importantă pentru tine și de aceea ne-am propus să te ajutăm cu câteva idei pentru inspirație. Livingul este locul unde îți petreci timp alături de familia ta, rude și prieteni. De aceea, alegem să acordăm atenție sporită amenajării acestei camere pentru că ne dorim să ne simțim bine ori de câte ori petrecem timp aici.

Chiar dacă trecem prin anotimpul rece, Biblioteca Spring este potrivită pentru orice perioadă din an. Contrastul dintre albastru și verde-gălbui, alături de culoarea parchetului, dau living-ului un aspect modern și fresh, perfect pentru o seară târzie de decembrie alături de prieteni.

Vă prezentăm in continuare Biblioteca Stil. Este o bibliotecă potrivită pentru cei care adoră stilul mai vintage și vor să se întoarcă în timp de fiecare dată când pășesc în living. Este perfectă și pentru cei care adoră decorațiunile de Crăciun, datorită numeroaselor spații de depozitare.

A treia recomandare de astăzi este Biblioteca Tara 6. Cu un stil modern și minimalist, aceasta să încadrează perfect într-un living în care spațiul nu este prea mare. Aici vă puteți pune și televizorul, cărțile dar și elemente de decor care să vă bucure de fiecare dată când priviți filmul preferat, citiți o carte sau beți un ceai fierbinte alături de cei dragi.

Din aceeași colecție face parte și Biblioteca Tara 10. În acest caz este nevoie de un spațiu mai mare pentru living. Astfel, vă puteți relaxa în fiecare moment al zilei, dar mai ales vă puteți chema toți prietenii la cina festivă de sărbători.

Ultima recomandare de astăzi este Biblioteca Tara 12. Ce este special la această bibliotecă pentru living? Led-urile. După cum puteți observa și în imaginea din galerie, fiecare blat din bibliotecă este luminat de un led cu o nuanță de albastru. Acest element aduce un aspect modern încăperii. Totodată, se pot folosi diferite elemente de decor, astfel încât biblioteca să arate pe placul tuturor.

Dacă cunoașteți pe cineva care tocmai își amenajează living-ul, îi puteți recomanda una dintre bibliotecile de la Elvila prezentate mai sus. În plus, pentru că suntem în luna cadourilor, cei de la Elvila v-au pregătit reduceri la multe, multe produse.
Așa că nu mai stați pe gânduri!

Mai multe modele și finisaje găsiți în magazinele Elvila și pe elvila.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.