Ghivece ingenioase pentru gradina magica

10-08-2016 / Blog amenajari gradini

Timpul tău liber și imaginația pot face minuni. Dacă iubești florile trebuie să le oferi atenția de care au nevoie. Pentru a avea o proveliște frumoasă și colorată, amenajează grădina cu ghivece colorate și ingenioase pentru flori. Noi iți dăm câteva idei pentru amenajarea gădinii.

Creativitate și imaginație

Cu puțină creativitate poți transforma grădina într-un spațiu de relaxare colorat și înviorant. În sezonul de vară, grădin este cel mai cel mai utilizat spațiu. Creativitatea și îndemânarea pot face minuni pentru spațiul tău de relaxare. Astfel, puteți decora ghivecele cu scoici. În acest fel, marea vine în propria ta grădină. Florile vor arăta nemaipomenit în aceste ghivece pline de creativitate.

Nu arunca jantele uzate. Folosește-le și vopsește-le în culori vii. În interiorul jantei poți planta flori. Astfel, plantele din grădină au un nou ghiveci ingenios și vioi. Mai mult, dacă ai scaune vechi și stau prăfuite în pod, noi iți dăm o idee pentru a le da viață. Folosește scaunele vopsite deja în culorile preferate și transformă-le într-un suport pentru lădițele cu flori. În acest fel, grădina ta iese din anonimat. Mai mult decât atât, folosește cutiile de vopsea terminate pe post de ghiveci pentru florile preferate. Decorează-le și pe acestea după bunul plac.  

Amenajarea grădinii cu ghivece de flori reprezintă o idee de design autentic. Chiar dacă aduci accesorii neobișnuite în jurul casei, efectul este surprinzător.

Costuri și efort

Dacă vă gândiți la costuri și la munca depusă, nu este nevoie să vă faceți probleme în această privință. Costurile sunt reduse, deoarece aveți nevoie doar de: cateva cutii cu vopsea în funcție de culorile preferate, câteva plante noi pentru că  este posibil să nu fie suficiente plantele deja plantate, câteva pungi cu pământ, lipici și câteva elemente de decor. Cumpărați sfoară colorativă și pietre tot pentru decor. Restul elementelor de sunt obiecte vechi aruncate prin pod care sunt perfecte pentru a face un ghiveci pentru flori din ele.

Pentru mai multe idei pentru decorarea grădinii întrați în secțiunea Amenajări grădini.                                                                      

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.