Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
29-07-2016 / Blog amenajari gradini
Este timpul pentru o petrecere in gradina!

Vrei să petreci  împreună cu prietenii tăi la piscină chiar în grădina ta? Amenajează grădina și uimește-ți apropiații! Aveți ocazia să vă distrați împreună! Amenajarea grădinii o să ți se pară amuzantă și plăcută! Noi iți propunem câteva tipuri de pișcine potrivite pentru grădină.

Ce trebuie să faci mai întâi

Pișcina nu mai este considerată de mult timp un moft. Toți cei care locuiesc la curte au o pișcină mai mică sau mai mare în curte. În timpul verii, pișcina este un accesoriu nemaipomenit atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Alege un teren plat și curat pentru amenajarea pișcinei în grădină. Este de preferat ca pișcina să fie aproape de o sursă de apă atât pentru umplere cât și pentru golire. Este bine să luați în calcul soluțiile de care aveți nevoie, dar și de filtrele necesare.

Pișcina din lemn supraterană

Pișcinele supraterane sunt mai puțin costisitore și de aceea multe persoane aleg să achiziționeze una de acest fel. Mai mult, nu te mai complici cu autorizațiile de construcție sau lucrări de construcție. Aceasta se motează ușor vara ți se demontează la fel de ușor iarna. Ele potrivesc oricărui tip de grădini. Pișcina din lemn este accesorizată cu o structură din lemn care îi oferă mai multă stabilitate.

Pișcina gonflabilă

Aceasta este o metodă rapidă și ușor de achiziționt. Pișcina gonflabilă se găsește peste tot în diferite forme și dimensiuni. Aceasta reprezintă o idee minunată și rapidă dacă te-ai hotărât să le faci o bucurie prietenilor tăi. Trebuie să ții cont și de bugetul de care dispui pentru achiziționarea unei pișcine pentru grădina ta. Acest timp de pișcină nu este deloc costisitoare. Din păcate, nu are o durată de viață prea lungă, deoarece se poate sparge ușor.

Pișcina îngropată

Dacă legi să iți faci o pișcină îngropată în curte, aceasta este o legere pe teren lung. O astfel de pișcină rezistă în jur de 50 de ani. Mai mult decât atât, dacă grădina ta este una mare, îți permiți șă construiești o pișcină îngropată. Aceste piscine pot fi din oțel sau din beton. Construcția durează în jur de două luni dar așteptarea merită! Împactul pe care îl va avea pișcina din grădină asupra prietenilor cu siguranță o să fie unul pozitiv!

Pentru mai multe idei pentru amenajarea grădinii întrați în secțiunea Amenajări grădini.

Sursa foto: casamea.ro, piscine-top-shop.ro, casesigradini.ro, casadex.ro