Ce poti face cu lucrurile vechi - amenajarea gradinii

09-07-2016 / Blog amenajari gradini

Multe lucruri din casă nu-și mai au rostul, se învechesc sau se strică. Nu trebuie neapărat să le aruncați. Ce poți face? Vă propunem 5 soluții pentru amenajarea gradinii cu lucruri pe care le poți găsi chiar la tine în casă.

Cizmele care țin locul ghivecelor

Ți s-au rupt cizmele de ploaie? Vrei să-ți cumperi altele noi? Nu le arunca pe cele vechi! Acestea pot fi folosite cu ușuriță drept ghiveci pentru flori. Cu puțin pământ și un suport de agățat, îți poți transforma gardul din spatele grădinei într-un spațiu viu și colorat.

Cauciucul transformat în jardinieră

Cei care au mașină știu că vine un moment când trebuie să schimbe cauciucurile. Ce faci cu cele vechi? Noi te sfătuim să le păstrezi și să le folosești pe post de jardiniere sau ghivece pentru florile preferate. În plus, pentru a scăpa de negrul ars le puteți vopsi în mai multe culori potrivite pentru stilul grădinii.

Dulapul transformat în mini-grădină

Unul din obiceiurile autohtone este de păstra cele mai vechi lucruri din casă, inclusiv dulapul moștenit de la bunici. Pentru că unele obiecte au și valoare sentimentală, nu le poți arunca dar le poți folosi cu un alt scop. Drept urmare, dulapul vechi al bunicii poate fi tranformat cu mare ușurință într-o mini grădină care poate fi pusă chiar și pe balconul apartamentului.

Florăria mobilă din grădina ta

Există proprietari de mașini care se atașează emoțional de automobile și nu vor să le schimbe și nici să le trimită la casat. Cum poți rezolva problema unei mașini vechi din curtea ta? O transformi într-o grădină mobilă ca să o poți muta unde vrei.

Sticlele reciclate

Cea mai mare problemă la nivel global este poluarea. Pentru a stopa din efectele negative ale acestui fenomen, ultima propunere de astăzi este transformarea sticlelor în ghivece pentru diferite plante. Le poți aranja sub forma modelului dorit care să se încadreze în designul grădinii tale. Cea mai rapidă variantă ar fi să le agăți de un perede, iar în acest fel vei scăpa de monotonia unui zid gri.

Vrei să găsești mai multe idei pentru amenajarea grădinii tale? Intră în secțiunea noastră dedicată amenajării grădinii visurilor tale.

Sursa foto: mobilehomeliving.ro, hostelgarden.net, goodhomedesign.com, designrulz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.