Balansoar de poveste in gradina

12-11-2016 / Blog amenajari gradini

Ne pregătim ușor de venirea iernii, de sărbătoarea Crăciunului și de amenajarea grădinii. Noi vă propunem câteva idei pentru a amenaja grădina așa cum vă doriți oferindu-i un aspect de poveste.

Balansoarul din lemn

Balansoarul din lemn din grădină completează spațiul de relaxare de care aveți nevoie în fiecare zi. Acest balansoar vă oferă posibilitatea de a sta departe de stresul vieții cotidiene și de aglomerația profesională. Dacă alegeți să aveți un blansoar de lemn în propria curte, cu siguranță veți avea mereu o stare de spirit pozitivă, deoarece aspectul este unul rustic, dar și elegant. Alegeți locul unde vreți să fie amenajat balansoarul și amenajați locul pentru un aspect minunat. Acest balansoar vă oferă liniștea de care aveți nevoie.

Cum construiți un balansoar?

Puteți să cumpărați balansoarul sau puteți să construiți singuri unul. Puteți face acest lucru ușor și cu multă atenție. Mai întâi trebuie să instalați stâlpii de susținere exact în locul unde trebuie amenajat acesta. Îmbinați și picioarele de o parte și de alta în partea superioară. Apoi se fixează grinzile care în total sunt trei și susțin întreg balansoarul. Cele trei grinzi reprezintă acoperișul balansoaului.  După tote acestea, se construiește leagănul. Suspendați leagănul de suportul din lemn și asta e tot.

Amenajați grădina

După ce ați construit balansoarul, amenajați locul cu diferite flori care rezistă pe timpul rece chiar și atunci când cade zăpada. Alegeți diferite figurine de grădină care înveselesc locul. Puteți avea locul de vis în propria grădină foarte ușor. Trebuie doar să aveți curajul să vă puneți în practică ideile.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea amenajări grădini.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.