Veioza potrivita pentru dormitor

20-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

Veiozele reprezintă o metodă simplă de decorare a dormitorului. Pentru că există foarte multe modele și culori, veiozele sunt piese esențiale și extrem de estetice care îmbracă orice dormitor. Noi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul așa cum ați visat.

De ce o veioză?

Veioza reprezintă o alternativă ieftină și simplă pentru decorarea și pentru luminarea dormitorului. Atunci când alegeți veioza trebuie să țineți cont de întreg stilul abordat pentru decorarea dormitorului. În caz contrar, veioza nu se va încadra în peisaj. Este important ca veioza să își îndeplinească atât rolul funcțional cât și cel estetic.

O veioză este utilă atunci când doriți să citiți o carte la miez de noapte  și nu numai. Este un accesoriu chic pentru dormitoarele tinerești. De ce nu, o veioză oferă un aer romantic în contrast cu toate celelalte obiecte de decor din dormitor.

Ce alegem?

O veioză potrivită are între 70 și 80 cm. Țineți cont de înălțimea noptierei, deoarece ea este cea care dictează și înălțimea veiozei. Mai mult, pentru dormitoarele mici, se potrivesc veiozele mici. Dacă dormitorul este unul spațios, atunci puteți decora spațiul cu veioze mai mari. Indiferent de alegerea făcută, aceastea arată excepțional!

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.