Vacanta de vara – inspiratie pentru dormitoare

03-07-2017 / Blog amenajari dormitoare

Vara și-a intrat în drepturi odată cu temperaturile ridicate ce ne-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Și nu ne mirăm deloc atunci când ofertele de vacanțe ne fac cu ochiul din toate colțurile lumii. Este vară și ne dorim să profităm la maximum de acest anotimp, așa că unii dintre noi plecăm în călătorii, în timp ce alții suntem preocupați de amenajarea locuinței. Avantajul celor care rămân acasă? Produsele Elvila ce ne inspiră în amenajarea dormitoarelor.

Escapadă la munte – Dormitor Sirius

Albastrul creează o atmosferă relaxantă, spun specialiștii în amenajări interioare. De aceea, este o culoare populară dormitoarelor. Asociat cu un mobilier de culoarea ciocolatei, albastrul oferă un efect calmant celor care aleg să se odihnească în patul dublu din dormitorul Sirius schoko. Albastru, maro, bej, descriu perfect culorile peisajului de munte. Priveliștea ce surprinde un colț de natură și tabloul poziționat deasupra patului sunt inspirația noastră pentru o escapadă la munte.

Plimbare pe pod – Dormitor Sorana

Schimbăm culoarea și tipul mobilierului, dar și a altor elemente, menite să creeze un impact vizual major. Nuanța de roșu aprins a peretelui va capta, cu siguranță, atenția. O asortăm cu lenjeria de pat, apoi adăugăm perne decorative într-o combinație de alb-negru și gri. Propunerea Elvila pentru un efect atrăgător este dormitorul Sorana din stejar sonoma. Culoarea mobilierului o îmblânzește pe cea sângerie. Ultimul element pe care îl adăugăm este un tablou ce ne face să pășim cu teamă pe podul de peste lac, dar cu bucurie că am amenajat dormitorul așa cum ne-am dorit.

Călătorie în Africa – Dormitor Alvaro

Ne mutăm de pe un continent pe altul, așa cum ne mutăm dintr-o încăpere în alta, datorită amenajărilor interioare inspirate de vacanțele în jurul lumii. Pentru Dormitorul Alvaro de la Elvila, specialiștii în home design aduc un aer african în decorarea pereților și amenajarea patului dublu. Astfel, mobilierul alb este scos în evidență prin asocierea cu nuanțele pământii și galbene ale pereților și cu a celor verzi-maronii care acoperă patul, regăsite fiind și în cromatica naturală a frunzelor.

Excursie în savană – Dormitor Tara

Pentru că roșul rămâne o culoare nedemodată în amenajarea dormitorului, o vom asocia, de această dată, cu mobilierul Tara wenge și roșu. Propunerea Elvila pentru o astfel de amenajare îndrăzneață cuprinde elemente decorative ce ne duc cu gândul la o vizită în savană. Atât cele trei tablouri, cât și covorașul regăsite în dormitorul Tara se remarcă prin asocierea non-culorilor în modele unice. La o privire mai atentă, putem distinge tabloul ce înfățișează o zebră, inspirația noastră pentru dormitorul din care putem vizita savana.

Vizită la muzeu – Dormitor Amos

În final, după frumusețile naturii vizitate anterior, ne oprim într-un muzeu de artă contemporană. Designul minimalist al dormitorului Amos, alături de combinația sonoma și alb, vine într-o abordare de o simplitate și calmitate molipsitoare. Liniile drepte ale pieselor de mobilier (comodă, pat, noptieră și dulap) tind spre perfecțiunea regăsită într-un muzeu, unde fiecare obiect își are locul bine stabilit pentru a crea un efect vizual plăcut. Tablourile vin în completarea mobilierului Amos, iar reflexia lor din oglinda dulapului creează iluzia unui spațiu mai amplu, mai atrăgător.

Dacă vara aceasta ți-ai propus amenajarea dormitorului, nu uita să urmărești articolele ce te inspiră să alegi mobilierul Elvila potrivit locuinței tale.

In luna iulie 2017 poți beneficia de prețuri irezistibile la zeci de produse de mobilier (mobilier pentru dormitor, biblioteci, bucătării, canapele extensibile, colțare, seturi de canapele, mobilier office, mic mobilier) din magazinele Elvila (Alexandria, Bacău, Beiuș, Botoșani, Brad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Focșani, Iași, Mizil, Oradea, Ploiești), în limita stocului disponibil.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.