Va ajutam sa alegeti culoarea mov!

15-09-2016 / Blog amenajari dormitoare

Vă place movul atât de mult încât vă doriți să aveți această culoare în dormitor? Înspirați-vă din natură, din splendoarea florilor mov de toamă și creați în propria casă un loc frumos colorat. Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul mov așa cum să doriți.

De ce mov?

Movul poate fi folosit în decorarea oricărei încăperi din casă. Aceasta culoare este una caldă și prietenoasă. Dacă vă doriți  ca cel mai frumos loc din toată locuința să fie dormitorul, atunci puteți alege cea mai îndrăzneață și nebunească asociere de culori pentru confortul din fiecare zi.

Cu ce culori puteți asorta movul?

Noi vă răspundem și la această întrebare pentru a vă putea amenaja dormitorul, fără a întâmpina dificultăți. Albul se asortează foarte bine cu movul, la fel și griul, negrul. Îndrăzniți mai mult și apelați la culorile vibrante cu care se potrivește movul, precum roșul. Chiar dacă vi se pare la început imposibil de asociat, da, movul și roșul merg împreună. Alegeți o lenjerie de pat mov și asortați-o cu o perdea roșie ca focul. Alegeți o nuanță de mov pal pentru pereții camerei iar dormitorul devine o cameră primitoare.

Movul se mai potrivește și cu maroul. Folosiți această asociere pentu a scoate în evidență un decor elegant și rafinat. Alegeți pentru patul din dormitor o cuvertură din catifea mov pentru un aspect regal. Movul merge la fel de bine și cu accentele de roz pudră. Asocierea este una plăcută și fină. Dacă sunteți o persoană romantică, această asociere este alegerea potrivită.

Asortați movul cu galben ocru. Tenta de verde spre portocaliu se pliază perfect lângă mov. Alegeți să asociați movul cu toate nuanțele de verde începând de la verde crud până la verde pal. Da, aflați că se poate asocia movul cu albastrul deschis. Nuanțele cerului dintr-o zi senină de vară reprezintă o alegere bună.

Pentru mai multe idei pentru ameajarea dormitorului intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.