Un somn odihnitor intr-un pat plutitor

03-08-2016 / Blog amenajari dormitoare

Nu reușiți să vă odihniți în propriul dormitor? Noi vă propunem astăzi pentru amenajarea dormitorului patul cu apă.

De ce să alegem patul cu apă?

Patul cu apă se potrivește perfect în dormitor. Este creat în așa fel încât are susținere maximă. Acesta este flxibil, deține straturi suprapuse și camere separate sau unice. Acesta deține termostat pentru căldură care se poate regla, vană de protecție dar și prorpiul sistem de muzică. Acest sistem vă oferă relaxarea de care aveți nevoie înainte de a adormi. Totuși, trebuie să țineți cont și de prețul de achiziționare a acestui pat cu apă.

Patul cu apă este construit în așa fel încât să ofere susținere întregului corp. Straturile stabilizatoare elimină mișcările haotice. Tehnologia modernă este capabilă să ofere un confort și ajută la relaxarea și la buna dispoziție a oamenilor. Patul cu apă oferă senzația de plutire, iar alte saltele nu pot face acest lucru. În acest fel, corpul se relaxează rapid.

Acest pat cu apă dispune de o husă care se detașează și se poate spăla de câte ori este nevoie. Mai mult, apa din saltea se poate schimba o dată pe an. Există o soluție specială cu care se dezinfectează apa din saltea. După ce se umble salteaua cu apă, aerul rămas este extras cu ajutorul unei pompe cu vacuum.

Avantajele patului cu apă

Avantajul principal al patului cu apă este rezistența.  Salteaua este capabilă să reziste o perioadă îndelungată fără să se uzeze.  Mai mult, salteaua are capacitatea de a se mula perfect pe forma corpului. Patul cu apă elimină durerile de spate, insoniile, astmul, reumatismul.  Acest pat cu apă este perfect pentru persoanele alergice.

Termostatul cu care este  dotat patul cu apă are capacitatea de a răci și de a încălzi apa în funcție de preferințe. Patul are capacitatea de a sta cald iarna și rece vară.

Acest tip de pat nu are nevoie de rame. Dacă totuți dorți rame puteți atașa pentru a întegra în spațiu acest pat.

Dacă se întâmplă ca orificiul de umplere al saltelei să se deschidă, apa nu se revarsă. Sistemul costruit este fără presiune și de aceea apa rămâne în interior și nu se varsă în cameră.

Pentru mai multe idei de amenajare a dormitorului intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Sursa foto: matelpro.com, saltele-apa.ro, cdn.allshops.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.