Trucuri, idei si trenduri moderne

23-09-2016 / Blog amenajari dormitoare

Pentru a avea tot confortul și o stare de bine faceți în dormitor un decor feeric cu ajutorul lumânărilor care vă oferă liniștea de care aveți nevoie. Din totdeauna lumânările au fost considerate elemente romantice de decor. Cei care sunt pasionați de stil și de design interior apelează la astfel de trucuri pentru a înfrumuseța încăperea. Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul.

Rafinament și detalii fine

Mulți dintre noi pot considera lumânările nesemnificative, dar ele sunt accesorile cu cel mai mare impact vizual și olfactiv. Lumânările decorative se găsesc în diferite forme, culori, forme și parfumuri. Astfel puteți aege lumânări cu boabe de cafea, cu fructe confiate, cu scorțișoară, cu vanilie, cu trandafiri, cu lavandă și lista poate continua. Alegeți lumânările care atunci când le aprindeți vă oferă parfumul preferat. Mai mult, puteți asorta lumânările cu întreg decorul din încăpere. De exemplu, dacă aveți mobilier alb în dormitor, alegeți lumânări pentru o eleganață deosebită.

Locul potrivit

Cel mai potrivit loc pentru așezarea lumânărilor este dormitorul, deoarece este cel mai intim loc al casei. În această încăpere vă odihniți pentru a avea putere de muncă a doua zi și trebuie să aveți liniște și confort.  Combinați lumânările parfumate cu trandafiri proaspeți și parfumați, iar atmosfera din încăpere vă va încânta privirile și simțurile.

Unde așezați lumânările

Lumânările pot fi așezate pe cele două noptiere de lângă pat, pe marginea geamului sau pe o măsuță pe care o așezați lângă patul din dormitor. Dacă vă place stilul romantic, atunci știți exact cum să vă așezați lumânările decorative pentru a intra în fiecare zi într-o cameră unde sunt prezente elementele orientale. Lumânările pot fi așezate chiar pe jos pe lângă pat.

Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.