Stilul parizian si mult romantism

10-11-2016 / Blog amenajari dormitoare

Stilul parizian este caracterizat de un aer romantic, rafinat și elegant. Inspirația principală este Palatul de la Versailles.  Noi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul în stil parizian.

Ce este stilul parizian?

Toată lumea știe că francezii sunt de inegalat când vine vorba de design interior, parfumuri și eleganță. De aceea, noi încercăm să adaptăm acest stil cât mai bine în propriile locuințele. Francezii sunt cel mai bun model când vine vorba de design interior. Stilul francez  este un stil deosebit față de altele. Designul interior francez este atât de frumos încât impresionează pe oricine. Romantismul și vizul parizian este un lucru unic și multe persoane vor să trăiască acest sentiment, de aceea apelează la stilul parizian.

Ce caracterizează stilul parizian?

Stilul parizian este caracterizat de contrast și prin evidențierea diferitelor elemente din dormitor. Pentru pereți puteți opta pentru tonuri de gri, bej sau crem, cărămiziu și puteți strecura elemente aurii sau albastre.

Materiale și mobilier

Printre materialele franțuzești pe care le puteți folosi în dormitor se numără pânza cu model floral. Decorul este completat și de tapet cu flori sau orice alt obiect unse se pot regăsi gingașele flori. Perdelele pentru care puteți opta sunt din materiale diafane. Acestea sunt nelipsite, la fel și sistemele prețioase de prindere  a perdelelor.

Mobilierul este ușor antic, iar vopseaua este cojită. Aspectul neglijent are rafinamenul lui, iar vopseaua de colorat are povestea ei. Aceste elemente unice nu se găsesc în altă parte. Dulapul de haine este unul masiv și voluminos, iar noptierele sunt de influență barocă.

Francezii adoră cafeaua, așa că stilul frațuzesc aduce în lumină o măsuță de cafea cu 2 fololii franțuzești. O cafea bună este savurată într-un decor deosebit.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.