Sa ne racorim vara in dormitorul alb ca zapada

27-07-2016 / Blog amenajari dormitoare

Îți dorești de mult timp un dormitor alb? Visezi la o amenajare a dormitorului dar nu ai avut curajul până acum să schimbi designul? Albul este de mult timp în tendințe și nu pare să se demodeze. Dacă vrei să pară mai mare camera, optează pentru dormitorul alb!  Noi iți propunem patru idei pentru amenajarea dormitorului tău alb ca zăpada.

Dormitor alb cu crem

Cele mai întâlnite dormitoare sunt cele alb cu negru. Vă propunem și combinația alb cu crem. Albul definește curățenia și prospețimea, iar cremul dă un strop de rafinament dormitorului. Statisticile au arătat că cei care dorm într-un mediul plăcut, se trezesc mai odihniți. Albul luminează camera și o face primitoare. Dacă dormitorul nu este luminat natural, folosește și corpuri de iluminat.

Dormitor alb vintage

În dormitorul tău vintage te simți ca într-o poveste! Alege pentru amenajarea dormitorului obiecte care îmbină stilul vintage cu armonia din casa ta. Folosește tonurile de bej, bleu și binențeles albul. Păstrează nuanța de bleu pentru pereți și pentru draperii alege o nuanță de bej. Cât despre mobilier, alege un pat vintage înalt cu cadru metalic, două noptiere bej și încă una înaltă langă oglindă pentru toaleta femeilor. Hortensiile se potrivesc perfect cu dormitorul tău vintage. Alege și alte plante verzi pentru dormitor.

Un strop de culore

Iți dorești un dormitor alb dar totuși îl consideri monoton? Adaugă o pată de culoare! Îmbină albul care mărește camera cu un strop de mov. Optează pentru mobilier alb, dar alege o lenjerie mov pentru pat și o veioză cu tonuri de roz și mov. De asemenea, poți alege huse în nuanțe mov pentru perne. Această pată de culoare dă un ton de rafinament și eleganță.

Alb ca zăpada

Oferă strălucirea de care are nevoie dormitorul tău! Alege ca totul să fie complet alb! Alege mobilier alb din lemn, noptiere tot din lemn alb, 2 veioze mici albe, dar și cuvertura albă. Mai mult decât atât, păstrează pereții albi. Alege ca draperiile să fie albe și să conțină ștrasuri argintii din loc în loc. Optează pentru un candelabru alb care luminează întreaga cameră. Nu încărca dormitorul cu prea multe obiecte. Limitează-te doar la obiectele necesare și oferă un aer intim camerei. Prea multe accesorii pot strica aspectul camerei.

Dacă ți-a plăcut acest articol intră în secțiunea Amenajări dormitoare.

Sursa foto: decodellacasa.ro, timpul.md, mobilcaseitale.ro, promobila.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.