Mobilier alb pentru un dormitor elegant

01-09-2016 / Blog amenajari dormitoare

La prima vedere un dormitor alb pare lipsit de viață. Puteți să îi aduceți un plus alegând elementele potrivite pentru a obține un design deosebit. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea dormitorului.

Secretul elementelor puține

Alegeți pentru dormitorul locuintei doar elementele care compun un mediu simplu și sofisticat. Achiziționați un pat din lemn masiv alb, două noptiere și un șifonier. Dacă vă doriți o veioză, aceasta poate să fie albă sau gri. Un covor rotund și pufos tot într-o nuanță de gri se potrivește perfect dormitorului alb. Perdeaua albă simplă și clasică nu se demodează așa că nu vă fie teamă să o alegeți. Dacă nuanța de gri este prea închisă pentru gusturile dumneavoastă, alegeți bejul sau nuanțele pământii. Cel mult, mai puteți aduce în dormitor o noptieră mică și o oglindă pentru toaleta feminină.

Mobilierul alb

Patul este piesa centrală a camerei așa că alegeți un pat cu un design deosebit. Stilul oriental este potrivit pentru dormitorul alb. Achiziționați un pat simplu sau un pat cu baldachin. Alegeți și o saltea comodă petru confortul dumneavoastră.

Corpuri de iluminat potrivite

Optați pentru corpuri de iluminat pentru dormitoarele care nu dispun de lumină naturală și nici ferestrele nu sunt într-un număr generos. Alegeți spoturi discrete și elegante. Aplicele discrete sunt și ele potrivite.

Podeaua potrivită

Optați pentru parchet sau pentru gresie porțelanată. Ambele variante sunt potrivite pentru pardoseala dormitorului. Nuanțele de bej, gri și cafea cu lapte se potrivesc cel mai bine cu mobilierul alb. Alegeți un covor de dimensiuni mari, unul de dimensiuni mici sau mochetă.

Mai rămâne să alegeți lenjeria de pat potrivită și accesorile care armonizează camera. Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenajări Dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.