Lenjeria de pat potrivita pentru dormitor

18-08-2016 / Blog amenajari dormitoare

Dormitorul este locul unde ne retragem seara pentru a ne odihni și pentru a ne aduna puterile pentru o nouă zi de muncă. Somnul trebuie să fie unul liniștit și odihnitor. De accea, trebuie să alegem lenjeria de pat potrivită. Țineți cont de materialul preferat și de modelul dorit. Astăzi vă propune câteva idei pentru alegerea lenjeriei de pat și pentru amenajarea dormitorului pentru o odihnă plăcută.

Mai mult decât un material

Confortul vostru depinde de lenjeria de pat aleasă. Aceste așternuturi pentru patul din dormitor au și un rol estetic. O lenjerie potrivită pentru patul vostru schimbă aspectul camerei. Patul fiind piesa centrală a dormitorului, toate privirile se vor îndrepta către acesta.

Țesături

Dacă doriți să achiziționați o lenjerie nouă pentru patul din dormitor trebuie să țineți cont în primul rând de țesătura acesteia. Țesăturile sunt de mai multe feluri: din bumbac, din flanel, din satin sau din mătase. Puteți achiziționa o lenjerie doar dintr-o singură țesătură sau o lenjerie dintr-un amestec de țesături. Cele mai multe lenjerii achiziționate sunt din bumbac.

Măsuri corespunzătoare

Achiziționați o lenjerie de pat în funcție de mărimea acestuia. Dacă lenjeria este prea mică aceasta se adună în mijlocul patului în timpul somnului și în cele din urmă poate aluneca de pe pat.

Durabilitate și calitate

Este important să alegeți o lenjerie care să nu se destrame la spălat, care nu se strică atunci când  călcați lenjeria sau care rezistă mult timp fără să se îngălbenească. Achiziționați o lenjerie de bună calitate de care să fiți mulțumiți.

Prețul

Calitatea lenjeriei este direct proporțională cu prețul acesteia. Cu cât lenjeria de pat aleasă este mai scumpă, cu atât ține mai mult timp fără să se deterioreze. Lenjeriile se găsesc la orice preț pentru toate buzunarele. Dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani pe o lenjerie, puteți cumpăra una accesibilă la preț.

Pentru mai multe idei întrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.