Dormitorul scandinav

21-11-2016 / Blog amenajari dormitoare

Cine a auzit de stilul scandinav? Dacă nu ați aflat până acum ce este acest stil, noi vă ajutăm să știți mai multe. De aceea, venim în ajutoul vostru cu câteva idei pentru a amenaja dormitorul în stil scandinav.

Stilul scandinav

Acest stil scandinav oferă locuinței o simplitate elegantă de care aveți nevoie. Funcționalitatea face parte tot din acest tablou scandinav. Acest stil aduce multă lumina naturală, simplitate și naturalețe. Nuanțele specifice stilului sunt deschise, iar decorul este completat de stofe și țesături. Mobilierul este de origine nordică și este extrem de funcțional.

Dormitorul scandinav

Când vine vorba de amenajări interioare, stilul scandinav este cel mai potivit. Acest stil pune accentul pe materialele folosite, pe finisajele naturale, pe confortul pe care îl oferă toate piesele.  Stilul este ușor de adaptat în propria locuință chiar și cu un buget redus.

Stilurile moderne nu au nimic în comun cu stilul scandinav, deoarece stilurile moderne sunt agresive în culori și îndrăzențe în obiecte decorative. Stilul scandinav este cuminte, simplist și cald. Avantajul este că acest stil este potrivit tuturor categoriilor de vârstă.

Culori scandinave

Nuanțele sunt pastelate precum nuanțele untului, tonuri de bej și de gri. Aici se încadrează și tonurile de verde, vișină putredă și chihlimbar.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.