Dormitorul in stil Feng Shui

12-08-2016 / Blog amenajari dormitoare

Când vorbim de amenajare dormitorului în stil Feng Shui, vorbim de design și de reguli. Amenajarea dormitorului influențează somnul, relația personală dar și relațiile cu prietenii. Dacă chi-ul este unul armonios, atunci armonia va pluti în încăpere. În acest articol veți descoperi mai multe despre amenajarea unui dormitor Feng Shui.

Poziționarea patului

Regula principală pentru amenajarea dormitorului în stil Feng Shui este să existe armonie, simetrie și echilibru în tot ceea ce faceți. Apoi, forma camerei este importantă. Aceasta trebuie să fie pătrată sau dreptunghiulară. Pentru ca somnul să fie liniștitor și benefic trebuie să poziționați patul corect. Este bine ca o latură a patului să fie lipită de perete. Feriți-vă să poziționați patul către muchii sau obiecte ascuțite, deoarece acestea atrag energii negative. Dacă dormiți înr-un pat prea mic se spune că vă limitează nivelul de carieră. De asemenea, persoanele care dorm sub o grindă, pot avea probleme de sănătate. Ferestrele trebuie să fie și ele poziționate corect  în stânga și în dreapta patului.

Oglinda din dormitor

Specialiștii susțin că oglinzile nu trebuie să existe în dormitor. În momenul în care vă priviți în oglindă se crează iluzia de mai multe persoane. Atunci, puteți crede că există o a treia persoană în relația de cuplu. Dacă totuși doriți o oglindă în dormitor este bine să nu vă priviți în ea direct din pat.

Ce nu trebui să aveți în dormitor

Nu este recomandat să aveți în dormitor elemente de apă, de exemplu un acvariu sau un tabolu cu o cascadă. Mai mult, plantele verzi sunt de evitat la fel și oglinzile așa cum am menționat mai sus. Este bine să nu țineți obiecte în doritor care pot bloca Feng Shuiul, de exemplu un candelabru. Eliminați echipamentele electrice din cameră, deoarece energiile lor dăunează sănătății.

Țineți cont de aceste sfaturi și cu siguranță veți avea un somn odihnitor .

Pentru mai multe articole despre amenajarea dormitorului intrați în secțiunea Amenajări dormitor.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.