Dormitorul cu mobilier negru

26-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

Eleganța și rafinamentul se vede de la intrarea în încăpere. Mobilierul de culoare închisă a devenit la modă în ultima perioadă. Noi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul cu ajutorul mobilierului negru.

De ce mobilier negru?

Piesele de mobilier negre sunt ușor de asortat, de întreținut și nici nu vă gândiți cât de estetice sunt. Dormitorul negru oferă o notă de romantism, dar în același timp oferă și o atmosferă caldă, calmă și liniștită. Dacă v-ați hotărât să achiziționați mobilier negru, sunt multe modalități de a vă amenaja dormitorul pentru o atmosferă de vis.

Cum vopsiți pereții?

Dacă aveți mobilier negru, atunci pereții trebuie să îi păstrați în culori calde și deschise. Culorile potrivite sunt cele pale în naunțe de verde, bleu, alb, roșu. Nu faceți greșeala să păstrați pereții în culori închise. Nu faceți altceva decât să întunecați camera. Mai mult, camera va părea mică și înghesuită.

Obiecte decorative potrivite

Într-un dormitor negru obiectele de decor metalice se potrivesc foarte bine. Dacă alegeți o vază argintie, un suport de lumânare argintiu și pernuțe mici cu huse argintii, atunci aspectul încăperii se schimbă. Tablourile se potrivesc la fel de bine în dormitorul cu mobilier negru. Lenjeria de pat în diferite culori poate fi aleasă în funcție de alte elemmente de decor din cameră. Alegeți perdele potrivite, alegeți și covorul în nuanțe care se găsesc în încăpere.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.