Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-07-2016 / Blog amenajari dormitoare
Dormitorul alb de la malul marii

Cine nu visează să se trezească dimineața și să aibă în fața ochilor un răsărit direct de pe malul mării? Vă propunem astăzi câteva idei pentru un dormitor ideal exact langă plajă. Vă prezentăm câteva variante pentru amenajarea dormitorului care sunt bazate pe alb, care semnifică vindecare, nou și calm.

Albul domină dormitorul

În prima fotografie din galerie, se pot oberva elemente moderne de design care mai opresc din superioritatea albului. Podeaua din parchet maroniu se combină perfect cu culoarea nisipului de afară. Pe de altă parte, albastrul mării completează ca un tabloul bine poziționat întregul desen al dormitorului.

A doua imagine propune un dormitor situat la etaj unde terasa oferă și spațiu pentru șezlong. În acest caz, podeua din gresie cu nuanță de unt nu are niciun efect în batălia cu albul. Suportul patului, grilajul montat pe perete și dulapul sunt făcute din lemn, iar în acest fel camera capătă un spirit viu, acest lucru se datorează și plantelor de decor. La fel ca în prima imagine, priveliștea de pe fereastră pare ruptă dintr-un tablou.

Poate cel mai spectaculos dormitor este cel din a treia fotografie. Situat direct pe plajă, acesta are un design inspirat din povești. Elementele de decor sunt alcătuite din perdele albe, lenjeria este albă, iar mobilierul și ramele ușilor sunt singurele obiecte care delimitează culoarea nisipului de albul din dormitor.

Albul poate fi schimbat

Ultima propunere pentru un dormitor de vis la malul mării demonstrează faptul că albul poate fi învins. Elementele de decor sunt de mai multe culori, iar mobilierul nu mai este format dintr-o singură nuanță. În același timp și peisajul este unul spectaculos, format din stâncile care sunt mangâiate de valurile albastre, pare rupt de realitate.

Mai multe idei pentru un dormitor așa cum vă doriți, chiar dacă nu este la malul mării, puteți găsi în secțiunea noastră dedicată amenajării dormitorului.

Sursa foto: tevami.com, home-designing.com, houzz.com