Dormitor cald si primitor

04-11-2016 / Blog amenajari dormitoare

Vă doriți un dormitor în culori deschise? Nu vă mai place deloc nuanța pe care o aveți acum? Noi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul așa cum vă doriți.

De ce culori deschise?

Este momentul să le oferiți pereților culori deschise așa cum ați visat mereu. Vă place roșul, albastru sau verdele crud? Totuși vă doriți altceva pentru pereții din dormitor? Nuanțele deschise sunt în trend și se potrivesc perfect! Alegeți ivory, crem și nuanțe de gri pal. Alături de alb puteți adauga aproape orice culoare deschisă.

O culoare deschisă schimb total aspectul unei camere. Alegerea nuanței potrivite pentru pereții din dormitor nu a fost niciodată o alegere ușoară. Sunt multe culori care ne trag atenția, dar nu toate sunt potrivite.

Respectați proporția

Toți specialiștii sfătuiesc persoanele care vor să iși amenajeze singuri dormitorul să respecte proporția de 60/30/10. Asta înseamnă că 60% reprezintă nuanța dominantă, 30% reprezintă nuanța secundară, iar 10 % reprezintă nuanța-accent. Acest 10% se adaugă pentru a sublinia un colț al dormitorului sau pentru a pune în evidență un perete sau decorațiunile din încăpere.

Renunțați la clasicul alb

Chiar dacă ați visat mereu la alte culori și nu ați îndrăznit să alegeți altă nuanță înafară de alb, acum puteți încerca nuanțele deschide. Este adevărat că nu greșiți atunci când alegeți albul pentru pereți, dar vine o vreme când aceștia trebuie să capete un aspect nou și proaspăt. De aceea, puteți alege nuanțe de bej-capuccino pentru a îndulci zona de confort.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.