Decoratiuni estetice din frunze

06-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

Cine se gândea că frunzele formează așa decorațiuni inspirate? Chiar da! Cu ajutorul frunzelor cărămizii care au început să dezgolească copacii puteți face decorațiuni speciale pentru dormitor. Astăzi vă oferim câteva idei pentru a amenaja dormitorul cu ajutorul decoratiunilor de sezon.

Copilăria și toamna

Cu siguranță ați citit în copilărie poeziile scrise de Nichita Stănescu. Poeziile de toamnă le puteți citi în dormitor seara târziu când nu aveți somn sau într-o zi de duminică. Dacă veți completa atmosfera și cu decorațiuni de toamnă, atunci ai obținut colțul de relaxare perfect pentru voi. Frunzele de toamnă îți aduc aminte de copilărie, de jocuri și de mirosul fructelor coapte.

Frunze pentru decor

Pentru a obține atmosfera de care aveți nevoie, confecționați decorațiuni speciale. De exemplu, dacă aveți în casă un borcan și o lumânare parfumată puteți obține un decor intim și sofisticat. Culegeți din gădină frunze cărămizii, lipiți-le pe borcan cu aracet, iar în interior puneți lumânarea. Atunci când aprindeți lumânarea, lumina va fi una caldă și relaxantă.

Dacă aveți în dormitor o veioză din pânză și doriți să o redecorați, atunci puteți lipi în interiorul pereților frunze colorate. Atunci când aprindeți veioza, frunzele se vor vedea ca niște umbre. În momentul în care stați în pat în dormitor, veți simți că toama este peste tot.

Tot pentru decor, puteți pune într-o vază crenguțe de copac frumos colorate. Cromatica frunzelor se îmbină perfect cu designul oricărui dormitor.  Amenajați dormitorul cu ajutorul altor elemente de decor care completează designul.

Apelați la ghinde, castane, mere, crenguțe de lemn, flori nemuritoare, pe care le puteți pune într-un bol sau pe o farfurie specială pentru decoruri.  Toate celelalte elemente din dormitor ajută la imaginea de ansamblu precum: perdelele, lenjeria patului, culoarea pereților.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.