Alegeti griul pentru dormitor

17-11-2016 / Blog amenajari dormitoare

O culoare de fond nouă pentru dormitor este o provocare pentru toată lumea. Vă doriți să fiți în tendințe, dar totuși nu vă doriți să renovați prea des. Noi vă oferim idei pentru a amenaja dormitorul.

Dormitorul diferit

Orice încăpere din casă trebuie amenajată cu gust, dar dormitorul necesită o atenție mai specială. Un dormitor elegant și amenajat cu gust are cât mai puțin mobilier practic și estetic în același timp. Este important să vă simțiți confortabil în propria casă.

Culoarea pereților

O stare de bine ne oferă și nuanța pe care o alegem pentru pereți. De exemplu, nuanțele de gri, care sunt nuanțe neutre, un pic mai reci. De aceea, alte culori vin în ajutor pentru a anima dormitorul. Nuanțele  calde și viu colorate precum cele de galben, se potrivesc foarte bine. Adăugați un accesoriu discret galben precum pernele sau perdelele. Galbenul echilibrează atmosfera din dormitor și oferă  liniștea dorită.

Elemente de decor

Achiziționați un fotoliu colorat, o pătură călduroasă și două noptiere pe care le puteți asorta ușor cu întreg decorul din dormitor. Alegeți un stil personal, care vă caracterizează și vă face somnul mai odihnitor.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.