Achizitioneaza peretilor haine noi

03-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

Atunci când achiziționați o locuință nouă și vă decidesți să o renovați, de cele mai multe ori pereții rămân albi. După puțin timp, vă decideți că aveți nevoie de mai multă culoare. De aceea, noi vă propunem câteva idei pentru amenajarea dormitorului.

Tapetul

Tapetul reprezintă cea mai interesantă modalitate de decorare a unui living. Aceasta nu se demodează, iar modelele se găsesc într-o gamă largă și aveți de unde alege. Atunci când alegeți tapet pentru dormitor, încăperea se transformă într-un loc întim, elegant și primitor. Alegeți tapetul în funcție de stilul ales pentru decorarea dormitorului. Pentru dormitoarele tinerești alegeți tapet în culori vii și imprimeuri vesele. Abordați temele vegetale sau geometrice pentru un plus de originalitate.

Redecorați

Dacă alegeți tapetul trebuie să știți că este un tip de finisaj care este renumit pentru rafinamentul estetic pe care îl oferă. Tapetul în nuanțe deschise oferă luminozitate dormitorului. Dacă aveți mobilier alb în dormitor, optați pentru tapet colorat în dungi. Dacă alegeți un tapet potrivit puteți da impresia de mai mult spațiu încăperii. Trebuie să știți că pereții acoperiți cu tapet se murdăresc mult mau greu decât pereții fără tapet și albi.

Alegeți corect

Dacă doriți o reamenajare radicală și nu vă pricepeți foarte mult, atunci puteți apela la un specialist pentru a vă transforma dormitorul radical. Acesta poate să facă dintr-un perete alb o adevărată creație cu ajutorul tapetului corect ales. Tapetul este ușor de aplicat și nu vă dă bătăi de cap în viitor. Acesta poate fi aplicat doar pe un singur perete sau doar deasupra patului. Indiferent de poziționarea acestuia, aspectul este unul spectaculos.

Pentru mai mult idei intrați în secțiunea Amenajări dormitoare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.