Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
27-07-2017 / Blog amenajari dormitoare
Acasa sau in concediu – iti prezentam „piesa de rezistenta” a confortului

Ne apropiem cu pași rapizi către ultima lună de vară. Ultimele săptămâni cu soare pentru bronzat. Ultimele zile de concediu estival. Ultimele ore în care trebuie să iei deciziile pentru sejur. La mare sau la munte? La hotel sau pensiune? În țară sau afară? Încă nu ai găsit răspunsurile la toate întrebările. Cu toate acestea, știm că îți dorești să ai parte de multă distracție, dar și relaxare într-un pat mare și cu o saltea confortabilă, care să îți ofere cel mai bune clipe de odihnă în dormitor.

Nu că spunem noi, dar specialiștii de la Elvila ne-au asigurat că acel confort pe care noi credeam că îl găsim doar în hotelurile de lux, îl putem avea și acasă. Dacă respectăm câteva condiții: să alegem inteligent patul în care să ne odihnim și mai ales salteaua care este „piesa de rezistență”. Da, o saltea poate face „toți banii” atunci când vine vorba de confort, iar noi recomandăm saltelele cu arcuri Relaxa Original.

Atunci când îți dorești un dormitor în care să îți petreci nopți liniștitoare și dimineți voioase, trebuie să iei în calcul unul dintre cele mai importante aspecte care vor spori confortul încăperii destinate somnului. Cei cărora le place să doarmă, știu la ce ne referim. Un pat rigid, neîncăpător îți poate strica momentele de somn, chiar dacă amenajarea per totală a dormitorului pare să fie „ruptă” din revistele de home design. 

Fără ea nu putem avea comoditatea dorită. Fără ea patul pare incomplet. Fără ea nu am cunoaște confortul și calitatea unui somn fără probleme. De aceea, am cerut părerea specialiștilor Elvila care ne recomandă, pe lângă o amenajare „ca la carte” a dormitorului și piesa de rezistență: salteaua cu arcuri Relaxa Original.

Iată care sunt recomandările Elvila pentru un somn liniștitor: Salteaua Dream (H=25 cm) sau Salteaua Ortopedica Lux (H=20 cm), ambele realizate pe miez elastic, cu arcuri de oțel nedeformabil, tratate termic pentru fiabilitate și care conțin straturi de fibre, ce lasă saltelele „să respire”, cu 2 fețe, întrucât au o structură adaptată ciclului vară-iarnă.

De asemenea, Salteaua Memory (H=24 cm) și Salteaua Confort (H=22 cm) sunt alegeri potrivite pentru patul din dormitor, acestea făcând parte din categoria saltelelor cu husă detașabilă. În plus, ele garantează caracteristici ergonomice suplimentare, un confort deosebit, o susținere plăcută, dar fermă a corpului și sunt realizate cu materiale de foarte bună calitate.

În galeria foto am pregătit atât fotografii cu detalii ale saltelelor Dream, Ortopedica Lux, Memory și Confort, cât și câteva idei de amenajări ale dormitoarelor, propuse de Elvila.