Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
09-10-2016 / Blog amenajari camera copii
Decoratiuni creative pentru copii

Părinții au ocazia să fie din nou copii. Cum pot face acest lucru? Foarte simpu! Trebuie doar să se pună în pielea copiilor pentru o zi și să confecționeze decorațiuni pentru camera celor mici. Noi vă oferim idei pentru a amenaja camera copiilor cu ajutorul acestor decorațiuni.

Ce nu fac părinții pentru copii

Datorită părinților, copii se pot bucura de cele mai creative camere. Copii iubesc culorile, desenele și elementele de decor.  De aceea, părinții fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-i  face pe cei mici să zâmbească.

Chiar dacă nu sunt talentați la desen, tot pot face câteva desene ingenioase pe pereți pentru copiii lor. Aceste desene se pot face cu vopseluri speciale care nu se strică în timp și rămân mai mult timp pe pereți. Alegeți elemente din natură sau personaje din povești și animații, pentru a le desena pe pereți. Puteți să vă ajutați de un șablon. Cei mici vor iubi aceste desene.

Alegeți să aduceți în camera copiilor soarele și norii! Desenați tavanul și aduceți toți norișorii pufoși în camera copiilor! Desenați și un soare strălucitor cu multe raze!

Desenați pe pereți o mare întreagă! Alege o temă marină și pictați, valuri, pești, alge și scoici. Acest decor se potrivește de minune pentru camera celor mici!

Decupaje pe pereți

Un alt model de a decora camera copiilor îl reprezintă decupajele. Achiziționați hârtie colorată autoconlată pe care o puteți lipi pe pereți. Desenați ceea ce doriți, apoi decupați. Camera își schimbă aspectul datorită culorilor și devine mai veselă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.