Cea mai frumoasa camera este a copilului tau

02-09-2016 / Blog amenajari camera copii

Jucați-vă cu imaginația și transformați camera copiilor în cel mai frumos loc din întreaga locuință. Aduceți în peisaj elemente speciale care îi fac pe cei mici să citească o carte de drag la ei în cameră sau chiar să își așeze singuri cărțile preferate în rafturi. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea camerei copiilor.

Hamac ingenios

Alegeți să achiziționați pentru cei mici obiecte inedite pentru a-i surprinde mereu plăcut. Astfel, un hamac prins în tavan este potrivit pentru camera copiilor. Cei mici pot petrece câteva ore în acest hamac relaxant și își pot citi cartea dorită. Nu vă faceți griji în privința greutății, deoarece copii sunt foarte ușori. Achiziționați unul care permite copilului să stea în poziția șezut.

Fotolii relaxante în formă de roți

Celor mici le place să descopere lucruri noi, sunt mereu curioși și în căutare de răspunsuri. Astfel, câteva fotolii în formă de roți pe mărimea lor se încadrează în decorul camerei copiilor. La început vor fi curioși și vor intra în aceste fotolii ciudate pentru a vedea ce sunt. Alegeți perne moi pentru ele și pentru ca cei mici să stea cât mai comod.

Rafturi labirint

Rafturile labirint au un design modern și se potrives în camera copiilor. Acest labirint poate fi făcut pe comandă într-un timp foarte scurt. Cei mici pot așeza aici ce doresc, începând de la colecția de mașinuțe sau de păpuși, până la medalii obținute la sport, sau pur și simplu cărți. Alegeți o culoare pentru a le da rafturilor aspectul potrivit pentru camera copiilor.

Paturi cu nume

Când aveți doi copii, fată și băiat, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Dacă vârsta nu este apropiată între ei, atunci aveți ceva de lucru. Fiecare dorește propriul spațiu, nu vor să împartă nimic și se ceartă în continuu. În acest caz, apelați la o metodă care îi face pe cei mici să fie responsabili de ceea ce este în cameră. Alegeți să le înscripționați numele fiecăruia pe pat. Procedați la fel și pe cutiile de jucării și pe prosoapele de la baie. Dacă așa nu funcționează, cel mai bine este să îi rugați pe cei mici să își aleagă o culoare preferată și lipiți o foiță colorată.

Alegeți împreună culorile pentru vopsirea pereților și pentru vopsirea diferitor piese de mobilier. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.              

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.