Camera lego a copiilor

18-11-2016 / Blog amenajari camera copii

Toți părinții știu că cei mici iubesc LEGO. Piesele sunt viu colorate și le atrag atenția copiilor. De aceea, o variantă este să le amenajați copiilor propria cameră după tematica lego. Noi vă oferim idei pentru a amenaja camera copiilor după tematica LEGO.

Camera LEGO

Odată cu copiii dumneavoastă vă puteți întoarce în timp pentru câteva clipe de copilărie. Designerii de interior încurajează ideile părinților care vor să aducă pasiunea copiilor mai aproape de ei și vor să le amenajeze camera. Acum aveți  ocazia să le amenajați copiilor camera LEGO la care au visat mereu. Apelați la specialiști pentru a face mobilier pe comandă și să arate ca niște piese LEGO.

Mobilier special

Pentru  a arăta ca un joc de LEGO aveți nevoie de mobilier pe comandă pentru camera copiilor. Alegeți culorile vii specifice jocului pentru copii. Alegeți un dulap suficient de încăpător pentru camera copiilor, un pat inspirat din lumea pieselor de LEGO, scăunele și o măsuță pentru activitățile din timpul zilei ale copiilor. De asemenea, puteți accesoriza camera cu perdele tematice, cu un covor cu o geometrie colorată, un spațiu de joacă tematic și chiar postere tematice.

Dacă cei mici vor să le personalizați camera și își doresc foarte mut această tematică, atunci nu trebie decât să vă apucați de treabă. O cameră LEGO reprezintă o provocare pentru orice părinte.

Pentru mai multe idei intați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.