Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter
03-10-2017 / Blog amenajari bucatarii
Meniul zilei: bucatarii garnisite cu inspiratie

Astăzi, la meniul zilei, vă oferim bucătării garnisite cu inspirație. Ingredientele folosite sunt PAL melaminat de 18 mm, PFL 38 mm și MDF lucios de 18 mm. Bucătăriile sunt „servite” alături de sfaturile de amenajare ale specialiștilor Elvila.

Ca la mama acasă

Nimic nu se compară cu bunătățile gătite de mama. Dacă stăm bine să ne gândim, în bucătăria mamei am învățat să pregătim rând, pe rând, diferite preparate culinare sub atenta supraveghere a celei mai bune gospodine din lume. Iar când privim Bucătăria Coral, într-acolo parcă ne zboară amintirile: către bucătăria mamei, cuptorul cu plăcinte și sertarele cu instrumente de gătit unde nu aveam voie.

bucatarii garnisite cu inspiratie

De casă nouă

Atunci când treci la pasul următor și te muți la casă nouă, știi că o atenție deosebită vei acorda amenajării bucătăriei. De aceea, „next step” este să afli care sunt tendințele în materie de bucătării și să alegi varianta care se potrivește stilului tău. În acest caz, te poți orienta chiar către Bucătăria Next de la Elvila, cu un nume predestinat schimbării pe care o vei face: un pas important către un nou stil de viață.

Meniul zilei: bucatarii garnisite cu inspiratie

MasterChef în familie

El, ea sau amândoi în bucătărie? Cu siguranță unul dintre ei are titulatura de MasterChef în Bucătăria Clara de la Elvila. Datorită cromaticii moderne, această bucătărie se adaptează cu ușurință caselor și apartamentelor noi, dar nu numai. În plus, ne place să credem că bucătăria nu este numai a MasterChef-ului, ci a întregii familii, fiind un loc perfect de socializare și gătit împreună cu prietenii sau de petrecut timp alături de cei mai mici membri ai familiei, pregătind preparate delicioase.

Meniul zilei: bucatarii garnisite cu inspiratie

Indiferent ce meniu al zilei alegi, cei de la Elvila te ajută să adaugi un „strop” de inspirație în bucătăria ta. În plus, dacă te-ai decis deja, trebuie să știi faptul că prețul bucătăriei Clara și al bucătăriei Coral a fost „băgat la cuptor”, iar timpul de coacere nu este prea lung, așa că profită acum de reducerile lunii octombrie.