Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-11-2016 / Blog amenajari bucatarii
Decoratiuni pentru bucatarie

Nici nu vă gândiți cât de ajutătoare sunt obiectele din bucătărie de care nu mai aveți nevoie. Pe acestea le puteți transforma foarte ușor în obiecte de decor ingenioase. Noi vă oferim idei pentru a amenaja bucătăria așa cum vă doriți.

Readuceți la viață obiectele

Decorațiunile pentru bucătăie sunt la modă acum, mai ales cele făcute în casă. Oaspeții apreciază mai mult obiectele de decor făcute chiar în casă cu ce găsiți în bucătărie. De multe ori decorațiunile de la magazinele de specialitate nu sunt pe gustul vostru sau sunt prea costisitoare. De aceea, acum puteți să faceți propriile decorațiuni așa cum vă plac.

Puteți aduce la viață cănile și ceainicele vechi. Cum faceți acest lucru? Foarte simplu! Alegeți ce păstrați din bucătărie și ce nu mai folosiți. Obiectele vechi le puteți folosi pe post de ghiveci pentru plantele preferate din bucătărie. Așezați-le pe pervazul geamului de la bucătărie pentru un aer proaspăt.

Paharele vechi sau vasele înalte pe care nu le mai folosiți, le puteți folosi ca suport pentru uneltele din bucătărie.  Aici puteți ține uneltele din silicon, uneltele din lemn sau din plastic.

Sticle deocrative

Sticlele de ciob din bucătărie se pot transforma ușor în decorațiuni deosebite. Tot ce trebuie să faceți este să le agățați cât mai sus și să puneți un bec în mijloc. Aceste sticle vor fi niște corpuri de iluminat nemaipomenite!

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.