Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-10-2016 / Blog amenajari bucatarii
Bucatarie ca in reviste

Stim că măcar o dată ați visat la o bucătărie ca în revistele de design interior. Cu siguranță ați admirat decorațiunile rafinate, mobila strălucitoare și vesela perfectă. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja bucătăria așa cum vă doriți.

Living în bucătărie

Orice persoană admiră decorul pe care nu îl are acasă. De exemplu, un living în bucătărie. Dacă sunteți genul de persoană care adoră să petreacă timpul într-o bucătărie spațioasă. Acum avem posibilitatea să decorăm bucătăria așa cum ne dorim, dar și în funcție de necesităție zilnice. Putem monta un televizor pe perete, putem aduce o masă practică unde putem  lucra pe laptop. În bucătărie nu ai timp să te plictisești, când spațiul îți permite să lucrezi pentru serviciu.

Bucătăria visurilor

O bucătărie ca în reviste este o bucătărie ultramodernă, utilată, luminată. O bucătărie în care omul are tot la îndemână, dar și spațiu pentru a sta de vorbă cu prietenii în jurul unei mese. Aici, este locul perfect pentru a viziona un film mâncând popcorn. Atmosfera creată de un living în bucătărie este de familie reunită. Aici, totul este cald, primitor, comod, înghesuit și colorat. Dacă în încăpere este strecurat și un șemineu, atunci aveți atmosfera perfectă de stat în jurul focului.

Activități moderne

Într-o bucătărie modernă ce tipuri de activități au loc? Moderne binențeles! De aceea, în fiecare vineri puteți avea câte o seară tematică pentru voi și pentru prieteni. Degustarea vinurilor este o idee bună, povestirea ultimei vacanțe sau orice tip de activități care vă fac să împărtășiți idei.

Livingul din bucătărie poate să devină locul de întâlnire, un loc pentru gătit, pentru socializare și pentru a vă simți bine împreună cu cei dragi. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.