Bucataria contemporana de acasa

21-10-2016 / Blog amenajari bucatarii

Dacă vreți să impresionați prin exuberanță și design, atunci este momentul să aveți o bucătărie decorată în stil contemporan. Noi vă oferim idei pentru a amenaja bucătăria în stil contemporan.

Ce este stilul contemporan?

Stilul contemporan este caracterizat de claritate, varietate de forme geometrice, spațiu generos, obiecte cât mai puține, culori vii, soluții de înaltă tehnologie și diferite texturi și finisaje. Multe persoane apelează la acest stil din dorința de a fi unici și mai ales pentru faptul că îmbină mai multe stiluri. Stilul contemporan ales pentru o bucătărie oferă un comfort psihic dar și o stare de bine.

De ce o bucătărie contemporană?

Încă de la intrarea în bucătărie, acest stil contemporan impresionează prin mobilierul ales, spațiu mare disponibil, electrocasnice încorporate în mobilier și instalații de înaltă tehnologie. O insulă se potrivește perfect în bucătăriile spațioase amenajate într-un stil contemporan. Acest stil se potrivește foarte bine în casele mari care au la dispoziție un spațiu generos.

Mobilierul și culorile potrivite

Bucătăriile contemporane sunt deschise la culoare și elegante. Nuanțele lemnului dar și nuanțele de bej se potrivesc în bucătăriile contemprane. Algeți ca podeaua să fie tot într-o culoare deschisă și păstrați pereții albi pentru a mări încăperea.

Pentru o bucătărie ultramodernă folosiți geometria. Nuanțele pot fi și ele inedite precum albul și negrul, albul și galbenul, fuchsia și bej. Nuanțele pale se potrivesc și ele foarte bine: verdele pal și culoarea lemnului natural, dar mai estompată ca de obicei.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări bucătării.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.