Special pentru gemeni – biroul impartit la doi

29-10-2015 / Blog amenajari birouri

Frații împart jucăriile când sunt mici, iar atunci când cresc sunt nevoiți să împartă biroul. În acest caz, specialiștii în home design vin cu soluții de amenajare a biroului dublu. Ideal pentru gemeni studioși sau pentru cei care au nevoie de un spațiu al lor, frumos decorat și mai ales, util.


Dublu exemplar


Un spațiu de lucru poate fi separat atât vizual, cât și fizic prin intermediul unei biblioteci de mici dimensiuni sau a unor rafturi de depozitare. Nu există motive de ceartă pentru că niciunul dintre frați nu încalcă spațiul celuilalt. 2 birouri, 2 scaune, totul este în dublu exemplar.


Birou de gemene


Fetele vor fi atrase întotdeauna de modă, fie că este ea vestimentară, fie legată de amenajările interioare. Dar de ce să nu le punem împreună? Sugestia noastră constă într-un birou dublu, cu sertare comune, dar și individuale. Albul regăsit în majoritatea elementelor decorative creează un contrast plăcut cu parchetul de culoare închisă. Aspectul contemporan este redat și de tabloul alb-negru de inspirație fashion aflat în centrul atenției.


Decorațiuni multiple


Biroul poate fi locul potrivit unde să expui mici obiecte decorative care te reprezintă. De la plante, la poze cu cei dragi, fiecare alege elementele preferate. Ideal este să nu uiți de obiectele cu adevărat necesare: imprimanta, laptopul, dar și cărțile, ustensile de scris. Un raft comun, suspendat, poate fi utilizat de cei care doresc spațiul biroului mai curat și ordonat.


Totodată există și acele persoane care pur și simplu nu se pot desprinde de amintiri și diverse lucruri mai mult sau mai puțin practice. De aceea, un spațiu de depozitare cât mai mare, este exact ceea ce caută. Urmărește în galeria noastră foto astfel de idei de amenajare.


Birou individual sau comun


Spate în spate versus unul lângă altul. Aici depinde de intimitatea de care ai nevoie în timpul lucrului. Îți place să lucrezi individual sau în echipă? Soluțiile de amenajare sunt multiple. Noi am ales atât variante individualiste, cu birou în formă de „U”, scaune opuse, spații de stocare separate, cât și birouri „la comun”.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.