Plantele potrivite pentru biroul tau

26-09-2016 / Blog amenajari birouri

Dacă lucrați de acasă, atunci trebuie să aveți toate condițiile. Plantele sunt un plus pentru încăperea în care amenajați un spațiu de lucru. Chiar dacă lucrați de acasă, tot stați 8 ore pe zi în fața calculatorului. Îmbunătățiți puțin biroul cu ajutorul unor plante decorative. Astăzi vă oferim idei pentru amenajarea biroului.

Aveți nevoie de lumină

Alegeți cu grijă plantele pentru birou, deoarece unele nu necesită lumină deloc iar altele sunt dependente de razele soarelui. Atunci când achiziționăm plante, trebuie să ne luăm angajamentul că le vom îngriji așa cum trebuie.  Țineți cont de mărimea ferestrelor, prezența jaluzelelor, distanța față de ferestre. Plantele trebuie să rămână verzi și frumose. Alegeți plantele care se potrivesc în  încăperea unde este amenajat biroul. Lumina artificială nu compensează și nici nu ajută plantele.

Cum avem grijă de plante

Este bine să feriți plantele de aerul condiționat. Mai mult, feriți plantele de aparatele de langă birou care emană căldură precum: imprimantă, copiator, unitate centrală. Este bine să oferiți plantelor spațiul de care au nevoie. Dacă alegeți plante cu flori atunci trebuie să vă interesați ce tip de îngrijire necesită și în ce perioadă înfloresc acestea. Plantele verzi care nu fac flori nu sunt atât de pretențioase. Secretul îngrigirii unei plante constă în hidratarea lor. Aveți grijă de ele și udați-le corespunzător. Curățați plantele de frunzele uscate atunci când este nevoie pentru o bună dezvoltare. Este bine să știți fapul că în spațiile închise, fără ferestre se recomandă o singură plantă.

Plante potrivite pentru birou

Dacă vă doriți o plantă cu flori, atunci vă recomandăm pentru biroul de acasă specia Spatiphyllium. Alegeți plante robuste și cu necesități de îngrijire medie precum: Ficusul, Areca, Dracaena, Schefflera, Epipremnum, Philodendron scandens. Acestea sunt doar câteva din plantele potrivite pentru biroul de acasă. Cu ajutorul acestora, puteți amenaja cel mai relaxant spațiu de lucru.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări birouri.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.