Frati la acelasi birou: cum impartim spatiul de studiu

17-12-2015 / Blog amenajari birouri

Întotdeauna vom acorda o atenție deosebită camerelor pentru copii. Sunt mici, colorate și animate cu tot felul de obiecte decorative haioase. Însă, când vine vorba despre birou, locul de studiu al micuților, lucrurile devin un pic mai serioase. Mai ales dacă un birou trebuie împărțit de către doi, trei sau chiar patru frați.


Nu te supără, măi, frate


Și nici nu ar avea de ce. Cu o așa amenajare a camerei pentru copii, în care biroul are locul și toate accesoriile bine stabilite. Fie că alegi scaunele colorate, fie că dorești un blat mai sofisticat pentru birou, trebuie să iei în considerare nevoile și preferințele celor care vor studia împreună la același birou.


Două scăunele


Într-o familie cu doi frați care împart aceași cameră, inevitabil vor împărți și biroul. O variantă propusă de specialiștii în home design este reprezentată de biroul integrat. Vorbim despre un mobilier ce acoperă o suprafață mare din perete, cu extindere către ușa de intrare în cameră. Spațiul poate fi cu ușurință împărțit la doi, atât zona de studiu cu birou și două scaune, cât și rafturile sau șifonierul integrat în acest tip de mobilier.


Trei scăunele


Există și familii mai numeroase, iar vârstele copiilor să nu fie deloc apropiate. Aceștia se pot bucura de o încăpere cu un birou extra-lung care să răspundă nevoilor fiecăruia dintre ei. Cu trei scaune identice, dar spațiul de lucru amenajat corespunzător ocupațiilor de zi cu zi, camera copiilor este atât de util decorată. Într-o parte jucării, iar în cealaltă calculatorul. Fiecare dintre cei trei mici proprietari ai camerei va avea spațiul necesar pentru ativitățile specifice vârstei.


Patru scăunele


Într-o cameră colorată, atmosfera trebuie completată de creațiile celor mici. Desenele lor pot ocupa peretele alături de care este situat biroul. Pentru a nu încărca din punct de vedere vizual, putem alege culori neutre pentru pereți și birou, în timp ce scaunele și dulapurile să debordeze de energie și culoare. Astfel, creațiile de artă ale micuților pot atrage atenția mai ușor, datorită unui fundal bine ales.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.