Cele mai bune idei pentru amenajarea biroului tau

21-09-2016 / Blog amenajari birouri

Dacă ați achiziționat o casă și vă doriți să amenajați un birou pentru activitățile personale, noi vă propunem câteva idei. Alegeți mobilierul potrivit pentru încăperea de care dispuneți și amenajați-l pe placul dumneavoastră.

Soluții pentru depozitare și organizare

Depozitarea și organizarea sunt importante și eficiente pentru biroul tău. Documentele sau dosarele trebuie să fie la îndemână, iar piesele de mobilier pentru depozitare nu trebuie să încarce încăperea. Biroul modern este în trend, fiind spațiul dedicat lucrului de zi cu zi.

Texturi și nuanțe

Țineți cont de întreg designul încăperii în care amenajați biroul. Dacă este o cameră cu pereți albi, atunci puteți achiziționa mobilier mixând nuanțele. De exemplu, puteți alege mobilier de culoarea lemnului, deschis la culoare și cu negru. Vă puteți juca cu texturile închise și deschise, deoarece albul pereților vă permite acest lucru.

Dacă aveți o cameră disponibilă pentru amenajarea biroului care nu dispune de ferestre și este întunecată, atunci achiziționați mobilier deschis la culoare. Este nevoie să luminați camera, nu să o întunecați alegând nuanțe reci.

Mobilierul de birou

Birourile compartimentate ne ajută să ne desfășurăm activitatea de zi cu zi. Unitatea de lucru este spațiul de lucru care ne stimulează să fim productivi și ne ajută să dăm randament.

Puteți opta și pentru varianta de birou multifunctional, fiind unul foarte practic. Pentru acest lucru aveți nevoie de un rollbox cu 3 sertare.

Dulapurile office

Dulapurile pentru birou pot fi mobile sau nu. Aceste corpuri de mobilier reprezintă soluția potrivită pentru biroul modern. Cu ajutorul acestora, orice persoană poate avea acces ușor și rapid la documente.

Puteți combina dulapurile cu etajere înalte cu 4 sertare. Rafturile deschise vă ajută dacă le aveți acasă pentru a avea acces mai ușor la documentele pe care le folosiți frecvent.

Scaunul de birou

Scaunul de birou este și el important, deoarece contează mult să fie confortabil. Dacă petreceți multe ore pe scaun la birou, aveți nevoie de tot confortul. Puteți alege un scaun din piele neagră, cu mânere de lemn sau din plastic. Elvila vă pune la  dispoziție o gamă largă de ansambluri office pentru amenajarea biroului chiar acasă. Alegeți cel mai potrivit și mai comod scaun.

Alegeți mobilier Elvila

Astăzi vă propunem mobilierul Elvila pentru a vă amenaja spațiul de lucru acasă. Este imporant să aveți un birou suficient de mare, cu suficiente sertare pentru acte. Dacă lucrați de acasă, atunci materialele și actele de care aveți nevoie sunt mai multe, astfel este necesară și o mobilă în spatele biroului. Această mobilă cu rafturi vă permite să depozitați o arhivă de care aveți nevoie în ceea ce faceți. Ansamburile office puse la dispoziție de Elvila se potrivesc fiecărei încăperi. Mai mult, se pliază perfect pe nevoile și gusturile oricărei persoane.

Elvila vă propune două tipuri de ansambluri Office și anume: mobilă de birou Exclusive 1 și mobilă de birou Exlusive 5.

În luna septembrie puteți beneficia de prețuri de fabrică la toată gama de mobilier Office.

Mai multe detalii în magazinele Elvila și pe site-ul elvila.ro.

Pentru mai multe idei puteți intra în secțiunea Amenajări birouri.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.