Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter
19-11-2016 / Blog amenajari birouri
Biroul luminos de acasa

Nu contează cât de mare sau cât de mică este camera unde amenajați biroul de acasă. Important este ca în acel spațiu să vă simțiți bine. Noi vă oferim idei pentru a amenaja biroul de acasă așa cum vă doriți.

Jocul de lumină

Lumina joacă un rol important în încăperea în care alegeți să amenajați biroul. Dacă aveți și o fereastră în propiere, cu atât mai bine. Lumina naturală va intra pe fereastră și nu sunteți nevoiți să folosiți lumina artificială. Lumina dictează și modul în care amenajați biroul.

Amenajarea biroului

Chiar dacă încăperea aleasă este una mică, o puteți amenaja așa cum vă doriți. Vopsiți pereții în alb, sau într-o nuană de gri deschis, bej deschis sau cafea cu lapte. Biroul poate fi ales într-o nuanță asemănătoare cu cea a pereților. Perdelele alese au un impact puternic, așa că alegeți unele deschise la culoare. Le puteți folosi când afară este prea mult soare. Un birou modern și luminos este un birou cât se poate de simplu de amenajat.

Dacă petreceți ore bune la birou, în fața laptopului, atunci aveți nevoie de o lumină suplimentară care vine de la o lampă de birou.

Un loc de relaxare

Atunci când obosiți și aveți nevoie de o pauză, un loc de relaxare vă ajută foarte mult. Chiar dacă este mic spațiul unde se află biroul, puteți strecura un fotoliu într-o culoare tare. O culoare potrivită este roșul, care reprezintă o pată de culoare în tot spațiul pal și luminoas. Când timp vă odihniți stând pe acel fotoliu, puteți să beți o cafea sau un ceai. Un fotoliu confortabil vă va face să iubiți pauzele.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări birouri.