Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-11-2016 / Blog amenajari birouri
Biroul inspirat de acasa

Pentru persoanele care petrec foarte multe ore în fața laptopului și sunt dedicați muncii lor, biroul de acasă este extrem de util. Dacă vă gândiți să vă amenajați un birou acasă, noi vă oferim idei pentru a face acest lucru.

Reguli esențiale

Pentru multe persoane este greu să urmeze regulile unor șefi. Mai mult, drumul până la birou poate fi dificil din cauza distanței de acasă până la locul de muncă. Pentru a lucra cu ușurință, fără presiuni și fără a te simți incomod, biroul de acasă este o soluție bună.

Dacă vă ordonați dosarele și materialele de lucru în așa fel încât să le puteți găsi, munca devine mai ușoară. Fiți o persoană ordonată și nu lasați haos pe birou pentru că se va instala stresul, iar dosarele importante vor fi de negăsit.

Eliminați elementele inutile!

Tot ce vă incomodează și nu trebuie să stea pe birou, trebuie să dispară. Faceți loc lucrurilor de care aveți cu adevărat nevoie. Dacă vă faceți tăvițe speciale pentru acte, iar pentru pixuri un suport realizat acasă, totul devine mai ușor. Aspectul biroului va fi unul ordonat, aerisit și proaspăt.

Elemente handmade

Un calendar handmade făcut chiar de voi cu ce găsiți în casă vă înveselește colțul de lucru. Alegeți orice materiale ajutătoare găsiți în casă, iar pentu fiecare zi adăugați câte un buzunar. În acel buzunar introduceți hârtiuțe cu activitatea pe care o aveți de îndeplinit în ziua respectivă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări birouri.