5 spatii de birouri inedite din lume

12-07-2016 / Blog amenajari birouri

Biroul de la serviciu devine încet un loc pe care poate fi numit acasă pentru simplu fapt că se petrec mai multe ore la birou decât în propria locuință. Drept urmare vă propunem un top 5 al celor mai inedite idei din lume pentru amenajarea birourilor.

Biroul din interiorul pădurii

Pentru cei care doresc un birou în natură, se pot inspira din amenajarea celor de la Selgas Cano din Madrid. Design-ul a fost creat de arhitecții Jose Selgas și Lucia Cano. Spațiul este unul aerodinamic, cuprins într-un perete de sticlă curbat și oferă o priveliște către pădurea care înconjoară biroul. În plus, nu este nevoie de lumină artificială pe timpul zilei.

Distracție la birou

Pentru cei care vor să se distreze în timpul pauzelor de la birou, se pot inspira din design-ul celor de la Google. Un topogan poate ține cu ușurință locul scărilor și reduce din timpul petrecut între etaje, totodată acesta poate fi și un element de distracție pentru cei care se mai simt copii.

Și cei de la Lego, așa cum se poate vedea în a treia imagine, au adoptat un stil bazat pe relaxare în amenajarea biroului. La fel ca cei de la Google, au ales un topogan în defavoarea scărilor. În plus, există spații de socializare ca cele din pub-uri unde angajații companiei pot schimba idei pentru diferite proiecte.

Imitația naturii

Biroul celor de la Nokia, prezentat în a patra fotografie, imită prin nuanța de verde deschis vegetația unui parc și în acest fel angajații nu se mai simt închiși între patru pereți monotoni. În ultima imagine din galerie, este poate cel mai spectaculos spațiu de birouri din lume: în inima muntelui. Destinat unei rețele de internet din Suedia, birourile sunt la 30 de metri sub muntele de granit și au o suprafață totală de 1200 metri pătrați. Design-ul a fost inspirat din mai multe filme inclusiv din seria James Bond.

Pentru mai multe idei pentru spații de birouri, puteți găsi în secțiunea noastră dedicată amenajării biroului.

Sursa foto: officesnapshots.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.