Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-09-2016 / Blog amenajari bai
Tendintele anului 2016

Anul 2016 abundă în idei noncomformiste și ieșite din tipar pentru amenajarea casei. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea băii în funcție de tendințele anului 2016.

Amenajarea unei băi moderne

Elementele moderne sunt la mare căutare când vine vorba de amenajarea băii. Decorurile tradiționale se încadrează foarte bine și dau băii un aspect special. Pentru cei care aleg să își amenajeze locuința după tendințele anului 2016, pun accent pe confort și funcționalitate. De aceea, sunt atrași de piesele de mobilier contemporane.

Metalul

Accentele metalice au fost la modă în anul 2015 și se păstrează și în anul 2016. Acestea sunt din ce în ce mai căutate, mai ales tonurile de auriu, auriu, inox sau bronz. Pentru baie, aceste accente metalice sunt perfecte. Ele se găsesc în placările ceramice, în mozaic, în mânerele ușilor, în picioarele mobilierului. Metalul oferă oportunități decorative pline de eleganță și stil.

Piatră naturală

Piatra naturală este cel mai perfect element de decor care se regăsește printre tendințele anului 2016. Oamenii încep să privească acest element de decor cu alți ochi și aleg să o integreze în propria casă. Lavoarele pentru baie din piatră naturale sunt estetice și aspectoase. Căzile sunt cele mai impresionante elemente de decor când vine vorba de amenajarea băii. Elementele din piată pentru baie emană o frumusețe copleșitoare.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.