Cum alegeti prosoapele pentru baie?

07-10-2016 / Blog amenajari bai

Prosoapele sunt elemente necesare pentru igiena din fiecare zi. De aceea, în funcție de culoarea și modelul acestor prosoape, se personalizează decorul din baie. Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja baia așa cum vă doriți.

Baia albă și prosoapele colorate

Dacă aveți baia complet albă, atunci nu trebuie să alegeți tot prosoape albe. Este bine să echilibrați nuanțele, așa că vă propunem să achiziționați prosoape colorate. Prosoapele alb dau mereu impresia de hotel. Aceastea se potrivesc foarte bine în băile închise la culoare.

Mai mult, dacă aveți baia verde sau albastră, nu achiziționați proasoape în aceleași culori. Achiziționați prosoape atât mari cât și mici indiferent de nuanța aleasă.

Ce trebuie să știți?

Dimensiunile ideale pentru prosoapele din baie sunt următoarele:

– Prosop de baie: 70 x 125 cm

– Prosop de mâini: 50 x 90 cm

– Prosop de față: 30 x 30 cm

Materialul ideal pentru prosoapele din baie este bumbacul. Este cel mai calitativ material cu origini egiptene. Aceastea nu se scămoșează în timp și se păstrează un timp mai îndelungat. Bumbacul supina este tot un bumbac egiptean, dar prosoapele sunt mult mai moi.

Alegeri potrivite

Dacă aveți o baie în nuanțe de galben, prosoapele verzi sau albastre se potrivesc de minune. În băile în care predomină maroul, prosoapele roșii, negre sau vișinii sunt o alegere reușită.

Dacă nu vreți prosoape într-o singură culoare, alegeți prosoape în două culori, prosoape în dungi sau prosoape cu diferite împrimeuri moderne. Prosoapele cu imprimeu floral se potrivesc în băile în care predomină stilul tradițional.

Indiferent de culoarea și modelul prosoapelor, este bine să le și îngrijiți cum trebuie. Înainte de prima utilizare trebuie să le spalați. Evitați balsamul de rufe, deoarece le deteriorează. Încercați să nu călcați prosoapele. Uscați prosoapele la aer curat, departe de lumina soarelui.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.