Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-11-2016 / Blog amenajari bai
Ce puteti face cu un butoi?

Nici nu vă dați seama cât de utile sunt obiectele pe care ați vrut la un moment dat să le aruncați pentru că nu mai aveați unde să le depozitați. Noi vă oferim idei pentru a amenaja baia în funcție de cada în formă de butoi.

Butoi în loc de cadă

Ideea de reciclare se întâlnește destul de des în aceste zile în casele oamenilor. De aceea, pentru casele care adoptă stilul rustic, o cadă confecționată dintr-un butoi este o idee nemaipomenită. Este potrivită atât pentru pentru casa de vacanță cât și pentru cea în care locuiți. Baia voastră va fi una specială.

Cum transformăm butoiul?

Puteți folosi un butoi nou sau unul în care ați avut vinul. Puteți pune butoiul pe vertical sau pe orizontal. Dacă nu vă pricepeți să pregătiți lemnul pentru a putea fi folosit, atunci apelați la un specialist. Înainte să folosiți butoiul, trebuie să îl țineți plin cu apă pentru a se umfla lemnul și pentru a se închide rosturile.

După ce treceți de tot procesul de pregătire a lemnului și devine o cadă, trebuie să lăcuiți butoiul în mai multe straturi. Alegeți și o chiuveta în formă de găleată din lemn și alte accesorii potrivite, care vă ajută să amenajați  baia așa cum vă doriți.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.