Baia ta in alb si negru

23-09-2016 / Blog amenajari bai

Baia trebuie să fie un loc curat și rafinat. Designul pe care îl alegeți atunci când amenajați baia trebuie să fie unul sofisticat și elegant. Acordați atenția necesară pentru a obține un spațiu sofisticat  în alb și negru.

Combinații de nuanțe

Pentru a creea o baie perfectă faceți combinații de nuanțe. Alegeți alb cu verde, portocaliu cu galben pai, bleu cu alb sau de ce nu alb cu negru. Această combinție înrăzneață se potrivește băilor spațioase unde puteți să vă jucați cu mobilierul, cu elementele de decor și cu geometria gresiei și a faianței.

Alb și negru

Indiferent de stilul pe care îl abordați fie el tradiținal clasic sau modern, nuanțele de alb și negru sunt mereu potrivite pentru baia casei. Variantele de integrare a gresiei și a faianței negre cu alb nu se vor demoda niciodată. Folosiți materialele potrivite pentru a pune în evidență nunțele de alb și negru. Toatele elementele contribuie la întreg decorul din baie precum:  prosoapele alese, mobilierul ales, forma oglinzii. Aceaste nuanțe de alb și negru sunt capabile să se adapteze oricăror tendințe care apar.

Cum punem în evidență nuanțele

Alegeți un blat de lemn masiv maro pentru chiuveta din baie. O cadă cu suport de lemn negru este la fel de potrivită pentru baia casei în care locuiți. Ideile de design sunt numeroase trebuie doar să aveți imaginație, răbdare și un buget disponibil pentru a achiziționa tot ce vă doriți. Mobilierul nu trebuie să fie unul scump și luxos. Încăperea în sine va fi una luxoasă prin eleganța nuanțelor.

Înbrăcați cada cu faianță neagră. Această combinație este una specială și iese fără să vreți în evidență.  Dacă vă doriți o baie cu mai multă personalitate, alegeți un tapet cu motive retro în nuanțele alb și negu.

Faianța cu model sah este o alegere foarte bună. Albul și negrul se potrivesc foarte bine în baie mai ales când optați acest model și mobilierul potrivit pentru că sunt nuanțe ușor de adaptat într-o încăpere.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.