Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Sisesti 42 este VANDUT INTEGRAL !

Sisesti 42 este destinat încă din faza de proiectare să confere senzația de casa visurilor! Amplasat într-o zonă extrem de liniștită, departe de tumultul orașului, oaza de verdeață oferită de pădurea Băneasa, priveliștea asupra lacului cu același nume au un rol nobil: acela de a vă deconecta de la agitația unei zile lungi petrecute la birou!

Imobilul dispune de facilitățile necesare dezvoltării unei vieți împlinite, zona beneficiind de acces la transportul în comun (stația autobuzului 205 se află la doar câteva zeci de metri, în timp ce stația de metrou Străulești care urmează sa fie finalizata anul acesta e la o distanță de aproximativ 2 km, dar la care se va putea ajunge foarte repede cu ajutorul autobuzului 205), dar și acces rapid către centrul comercial Băneasa Shopping City.

De asemenea, Sisești 42 beneficiază de infrastructură nouă, zona din jurul șoselei Gheorghe Ionescu Sisești fiind o zonă foarte bine urbanizată, civilizată, liniștită, aerisită, care beneficiază de mult spațiu verde, clădiri cu regim redus de înălțime și, cel mai important, acces facil către DN 1, DN 1A și Centura Bucureștiului.

Imobilul se compune din 2 corpuri cu înălțimi diferite și separate prin rost antiseismic 10 cm, cu regim de înălțime S+P+2E/4E/5ER/6ER cu funcțiunea de locuințe colective. Imobilul dispune de un nod central de circulații verticale și distribuție pe orizontală pentru apartamentele de pe nivelul respectiv.

Stadiu: finalizat

Termen de finalizare: 2016

Facilitati ansamblu


Acces securizatAcces securizat
Iluminat stradalIluminat stradal
Parcari subteraneParcari subterane
Zona de relaxareZona de relaxare
BarieraBariera
LiftLift

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 6 etaje

Vecinatati ansamblu


Situat pe strada Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 42, într-una dintre cele mai râvnite zone ale capitalei, între lacul Băneasa și pădurea Băneasa, Sisești 42 dispune de toate ingredientele necesare unui imobil care urmează să vă devină casă. Blocul este înconjurat de vile moderne, într-o atmosfera liniștită, iar la doar câțiva pași de o grădiniță, un restaurant și de o clinică medicală.

De asemenea, complexul comercial Băneasa Shopping City se află la o distanță de doar trei kilometri.

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: beton
Ziduri exterior: caramida
Compartimentare intre apartamente: caramida
Izolatie termica exterior: polistiren

Finisaje si Bugete ansamblu


Modalitati de plata


Contact Ansamblul Sisesti 42Logo Sisesti 42Adresa dumneavoastra de ip 44.212.94.18 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2023 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.