Descriere ansamblu


Ansamblul rezidential Onix Park - North Area Residence nu mai face parte din oferta de promovare a portalului dezvoltatorimobiliar.ro

 

Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Onix Park - North Area Residence situat in Zona Aviatiei, Sector 1, Bucuresti promovat pe platforma imobiliara DezvoltatorImobiliar.ro!
Onix Park - North Area Residence este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Studiouri, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.

Onix Park - North Area Residence va pune la dispozitie studio-uri, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere, la preturi foastre accesibile, fiind predate complet finisate.
Materialele folosite la construirea apartamentelor sunt de ce mai buna calitate, adaptate vremurilor si mergand pe un stil modern, dar confortabil.
Mai mult decat atat, au fost respectate reglementarile in domeniu in ceea ce priveste siguranta si calitatea materialelor de constructie.
De asemenea, ne-am angajat sa va oferim apartamente bine gandite atat ca amplasare in cadrulo orasului, cat si ca divizare a spatiuui pentru o mai mare eficienta. Raportul dintre suprafata apartamentelor (care variaza intre 41,90 metrii patrati construiti in cazul studiourilor si 91,40 metrii patrati cosntruiti in cazul apartamentelor cu 3 camere) si pretul stabilit este extrem de convenabil, fiind chiar unul dintre cele mai bune oferte existente pe piata ansamblurilor rezidentiale in acest moment.
Apartamentele sunt denumite dupa 17 pietre pretioase, fiecare apartament fiind gandit individual pentru a satisface nevoile fiecarul locatar. Denumirile pietrelor pretioase au fost alese cu scopul de a reflecta personalitatea fiecarui tip de apartament, care, bineinteles, se va impleti cu personalitatea viitorilor locatari pentru a crea spatiul perfect de relaxare.

Stadiu: in constructie

Termen de finalizare: 2020

Facilitati ansamblu


GradinitaGradinita
CafeneaCafenea
RestaurantRestaurant
Zona de relaxareZona de relaxare
Supraveghere videoSupraveghere video
Spatii verziSpatii verzi
Spatii comercialeSpatii comerciale
SpaSpa
Sala de fitnessSala de fitness
PiscinaPiscina
Paza 24/24Paza 24/24
Parcari suprateraneParcari supraterane
Parcari subteraneParcari subterane
MinimarketMinimarket
Loc de joacaLoc de joaca
Iluminat stradalIluminat stradal
CafeneaCafenea
BancaBanca
ATMATM
Administrare imobilAdministrare imobil
Acces securizatAcces securizat

Regim Inaltime


• Subsol -1

• Parter

• Numar etaje: 11 etaje

• Penthouse

Vecinatati ansamblu


La Onix Park, eficienta nu se rezuma doar la folosirea spatiului, ci si la amplasarea geografica a complexului. Partea de Nord a Bucurestiului este cea mai moderna, beneficiind astfel de expansiunea imobiliara inclusiv in ceea ce priveste locurile de munca dar si de distractie, sau punctele de interes cultural. 
Exista numeroase solutii pentru a ajunge la Onix Park din orice locatie importanta din oras. Complexul se afla la cateva minute de statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera, iar statiile autobuzelor 135, 112 sau a tramvaiului 5 sunt in imediata vecinatate.
In interiorul Complexului veti putea gasi numeroase facilitati care vin in completarea amplasarii de exceptie a proiectului: gradinita, restaurant, supermarket, club SPA, piscina, farmacie, cafenele, spalatorie auto, cabinet veterinar, pet shop, salon de infrumusetare etc.
Accesul securizat contribuie in aceeasi masura la siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, astfel incat puteti fi sigur ca nu vor patrunde persoane necunoscute in incinta Complexului.

Unitati de invatamant - Gradinita lui David, Olga Gudynn International Scholl, Mark Twain School, British School, Liceul Teoretic bilingv Ita Wegman
Cladiri de birouri - D.R.P.C.I.V, Porsche Bucuresti Nord, Swan Office Park, Iride Business Park, Globalworth Tower, Green Court, Sky Tower, Novo Park
Sport - World Class Promenada/Underground/Pipera Plaza, Planet Swim & Gym, Mira Sport, Fit Xbody, Fit Expres Aviatiei Studio
Clinici si spitale - Regina Maria, Anima, Spitalul Ponderas, Spitalul Medicover, Spitalul Medlife, Policlinica Pipera
Market - Lidl, Carrefour, Mega Image, Penny Market, Fonzi
Relaxare - Parcul Herastrau, Gradina Zoologica, Divertiland Playland, Metropolitan Events, Aristocrat Events
Mall-uri - Promenada, Baneasa, Pipera Plaza

Date tehnice ansamblu


Structura de rezistenta: caramida, beton
Ziduri exterior: caramida, beton
Compartimentare intre apartamente: gips carton, caramida, beton
Izolatie termica exterior: polistiren
Utiliati:
• Internet
• Telefon
• Catv
• Gaz
• Canalizare
• Apa
• Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre:
• pvc
Usa intrare:
• metal
Podele:
gresie
parchet
Climatizare:
aer conditonat

Finisaje si Bugete ansamblu


Usi interior:
celulare
Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianta
Pereti:
• vopsea lavabila
• faianta
Sistem incalzire:
• incalzire pardoseala

Modalitati de plata


Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Rezervare: 2000 euro

Avans: 10 %

Descriere modalitati de plata:

 

 

Contact Ansamblul Onix Park North Area ResidenceLogo Onix Park North Area ResidenceAdresa dumneavoastra de ip 3.239.76.25 este inregistrata pentru a preveni abuzurile.

Completati mesajul in limita a 500 caractere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.